براساس تفاهم وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد:
رئیس انستیتو تغذیه کشور گفت: «درحال حاضر بخش عمدهای از نمک دریافتی مردم از طریق نان است که براساس تفاهم وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد مصرف نمک از طریق نان از 6گرم به 3گرم کاهش پیدا میکند.»![](/uploads/posts/2016-12/1481539545_57300174.jpg)
میزان نمک موجود در نان از 6گرم به 3گرم کاهش مییابد
22 آذر 1395 ساعت: 14:9
22 آذر 1395 ساعت: 14:9
رئیس انستیتو تغذیه کشور گفت: «درحال حاضر بخش عمدهای از نمک دریافتی مردم از طریق نان است که براساس تفاهم وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد مصرف نمک از طریق نان از 6گرم به 3گرم کاهش پیدا میکند.»
![](/uploads/posts/2016-12/1481539545_57300174.jpg)
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، هدایت حسینی رئیس انستیتو تغذیه کشور با اشاره به آغاز طرح ملی پایش عوامل خطر تغذیهای با همکاری وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو گفت: «براساس این طرح مقدار نمک، شکر، چربی ترانس و اشباع در کشور بررسی میشود که نتایج آن میتواند به برنامه کاهش مصرف این مواد که از سوی وزارت بهداشت آغاز شده است کمک میکند.»
وی افزود: «بخش عمدهای از نمک دریافتی مردم از طریق نان است. با اجرای این تفاهمنامه مصرف نمک از طریق نان از 6 گرم به 3 گرم کاهش پیدا میکند. براساس استاندارد ملی جدید میزان نمک در نانهای سنگک به کمتر از 1 درصد رسیده است. همچنین بیش از 50درصد نانواییهای تافتون نیز مصرف نمک خود را به این میزان کاهش دادهاند. در عین حال نانهای بربری هنوز بیش از 1درصد نمک دارند و عمده نانهای لواش نیز حدودا بین 1 تا 2درصد نمک دارند.»
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه کشور اضافه کرد: «همزمان با پایش میزان نمک مصرفی در نانها طرحی برای جایگزینی نمک در نان آغاز شده است که با وجود کاهش نمک، طعم نان حفظ شود.»
وی افزود: «بخش عمدهای از نمک دریافتی مردم از طریق نان است. با اجرای این تفاهمنامه مصرف نمک از طریق نان از 6 گرم به 3 گرم کاهش پیدا میکند. براساس استاندارد ملی جدید میزان نمک در نانهای سنگک به کمتر از 1 درصد رسیده است. همچنین بیش از 50درصد نانواییهای تافتون نیز مصرف نمک خود را به این میزان کاهش دادهاند. در عین حال نانهای بربری هنوز بیش از 1درصد نمک دارند و عمده نانهای لواش نیز حدودا بین 1 تا 2درصد نمک دارند.»
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه کشور اضافه کرد: «همزمان با پایش میزان نمک مصرفی در نانها طرحی برای جایگزینی نمک در نان آغاز شده است که با وجود کاهش نمک، طعم نان حفظ شود.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد