hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum marsbahis betkom marsbahisgirtr holiganbet نان لواش سم نیست » سپید آنلاین
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت:
نان لواش سم نیست
9 آبان 1395 ساعت: 16:8



مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد: «نان لواش سم نیست، بلکه به دلیل پایین بودن میزان سبوس ارزش تغذیه‌ای کمتری دارد.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، زهرا عبدالهی ضمن تکذیب برخی برداشت‌های نادرست از گفت‌وگوی خود با یک برنامه تلویزیونی مبنی‌بر اینکه نان لواش سم است، اظهار کرد: «در این برنامه عنوان شد که در بین چهار نان سنتی مصرفی مردم، بالاترین میزان سبوس در نان‌های سنگک و بربری و کمترین آن به ترتیب در تافتون و لواش است.»
وی ادامه داد: «نان لواش به دلیل پایین بودن میزان سبوس، ارزش تغذیه‌ای کمتری دارد؛ چراکه یکی از دلایل شیوع بیماری‌های غیرواگیر مانند دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی، چاقی و سرطان‌ها به‌ویژه سرطان‌های دستگاه گوارش کاهش دریافت سبوس است.»
عبدالهی با بیان اینکه دو سال پیش دامنه سبوس‌گیری از آرد نانوایی‌ها افزایش یافت، تصریح کرد: «این میزان سبوس‌گیری بدون توجه به سلامت مردم تا 21درصد افزایش یافته‌است. در همین راستا وزارت بهداشت برای حفاظت از سلامت مردم به‌صورت رسمی درخواست بازنگری این میزان سبوس‌گیری را به سازمان استاندارد اعلام کرده است و درحال حاضر نیز پیگیر عملی شدن آن هستیم.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: «توصیه ما به مردم برای ارتقای سلامتی‌شان، استفاده از نان‌هایی باسبوس بالاتر مانند سنگک و بربری است.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو