مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت عنوان کرد:
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از غنی سازی 85درصد نانهای کشور با آهن و اسیدفولیک خبر داد.
85درصد نانها با آهن و اسیدفولیک غنی شد، پیشنهاد وزارت بهداشت برای حذف یارانه شکر
3 آبان 1395 ساعت: 16:8
3 آبان 1395 ساعت: 16:8
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از غنی سازی 85درصد نانهای کشور با آهن و اسیدفولیک خبر داد.

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایرنا، زهرا عبداللهی در نشست خبری و در پاسخ به پرسشی گفت: «برنامه غنیسازی آرد نانواییها با آهن و اسیدفولیک که در سال 91 و 92 به علت مشکلات مالی متوقف شده بود، اجرایی شده است و اکنون 85درصد نانهای کشور با آرد غنیسازی شده، تولید میشوند.»
وی درباره میزان سبوس آردهای مصرفی در نانواییها گفت: «سبوس نان، عامل مفیدی برای پیشگیری از بیماری های غیرواگیر مانند دیابت و بیماریهای قلبی و عروقی است؛ اما آرد در بسیاری از کارخانههای تولید آرد به دلایلی که وزارت بهداشت مخالف آن است، بین 18 تا 21درصد سبوسگیری و تصفیه میشود درحالی که میزان سبوسگیری آرد تا چند سال پیش هفت درصد بود و مردم نان سالمتری مصرف میکردند.»
مدیرکل دفتر بهبود تعذیه وزارت بهداشت از پیشنهاد حذف یارانه شکر از طرف وزارت بهداشت به دولت خبر داد. عبداللهی اظهار کرد: «پیشنهاد وزارت بهداشت برای کاهش مصرف شکر در کشور این است که یارانه آن خذف شود و تعرفه واردات آن نیز افزایش یابد؛ ضمن اینکه این پیشنهاد را با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در دولت پیگیری میکنیم.»
وی افزود: «سقفی در گذشته برای میزان شکر نوشابهها و آبمیوههای صنعتی، وجود نداشت و حداقل 9درصد این محصولات شکر و قند بود، اکنون مصوب شده است که تمام کارخانههای تولید این نوشیدنیها، 10درصد از میزان شکر محصول را کم کنند و برای میزان شکر آنها نیز سقف تعیین شده است.» عبداللهی گفت: «وزارت بهداشت در تلاش است تا با همکاری صنف قنادان و شیرینیپزیها، میزان شکر این محصولات نیز کاهش یابد.»
عبداللهی درباره کمبود روی نیز اظهار کرد: «با اجرای برنامه مکمل یاری در شبکه بهداشتی کشور، وضعیت بهتر شده است.» مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درمورد ویتامین D نیز که کمبود آن در ایران و بسیاری از کشورها شیوع بالایی دارد هم اظهاراتی داشت.» عبداللهی گفت: «برنامه مکمل یاری برای تمام دانشآموزان دختر و پسر دبیرستانی شروع شده است و هر یک از این افراد، ماهانه یک قرص 50واحدی ویتامین D دریافت میکنند.»
وی گفت: «یکی دیگر از برنامههای وزارت بهداشت این است که با جلب حمایت صنعت لبنیات کشور، شیرها با ویتامینD غنی شوند، این کار در 15 استان با ارائه شیر غنیشده به دانشآموزان اجرایی شده است.» عبداللهی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت سوء تعذیه ایرانیان هم توضیح داد و اینکه درباره شاخص سوءتغذیه در کشور با مساله کمبود دریافت انرژی و ریزمغذیها، بیشخواری و دریافت بیشاز حد کالری مواجهایم.
وی درباره میزان سبوس آردهای مصرفی در نانواییها گفت: «سبوس نان، عامل مفیدی برای پیشگیری از بیماری های غیرواگیر مانند دیابت و بیماریهای قلبی و عروقی است؛ اما آرد در بسیاری از کارخانههای تولید آرد به دلایلی که وزارت بهداشت مخالف آن است، بین 18 تا 21درصد سبوسگیری و تصفیه میشود درحالی که میزان سبوسگیری آرد تا چند سال پیش هفت درصد بود و مردم نان سالمتری مصرف میکردند.»
مدیرکل دفتر بهبود تعذیه وزارت بهداشت از پیشنهاد حذف یارانه شکر از طرف وزارت بهداشت به دولت خبر داد. عبداللهی اظهار کرد: «پیشنهاد وزارت بهداشت برای کاهش مصرف شکر در کشور این است که یارانه آن خذف شود و تعرفه واردات آن نیز افزایش یابد؛ ضمن اینکه این پیشنهاد را با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در دولت پیگیری میکنیم.»
وی افزود: «سقفی در گذشته برای میزان شکر نوشابهها و آبمیوههای صنعتی، وجود نداشت و حداقل 9درصد این محصولات شکر و قند بود، اکنون مصوب شده است که تمام کارخانههای تولید این نوشیدنیها، 10درصد از میزان شکر محصول را کم کنند و برای میزان شکر آنها نیز سقف تعیین شده است.» عبداللهی گفت: «وزارت بهداشت در تلاش است تا با همکاری صنف قنادان و شیرینیپزیها، میزان شکر این محصولات نیز کاهش یابد.»
عبداللهی درباره کمبود روی نیز اظهار کرد: «با اجرای برنامه مکمل یاری در شبکه بهداشتی کشور، وضعیت بهتر شده است.» مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درمورد ویتامین D نیز که کمبود آن در ایران و بسیاری از کشورها شیوع بالایی دارد هم اظهاراتی داشت.» عبداللهی گفت: «برنامه مکمل یاری برای تمام دانشآموزان دختر و پسر دبیرستانی شروع شده است و هر یک از این افراد، ماهانه یک قرص 50واحدی ویتامین D دریافت میکنند.»
وی گفت: «یکی دیگر از برنامههای وزارت بهداشت این است که با جلب حمایت صنعت لبنیات کشور، شیرها با ویتامینD غنی شوند، این کار در 15 استان با ارائه شیر غنیشده به دانشآموزان اجرایی شده است.» عبداللهی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت سوء تعذیه ایرانیان هم توضیح داد و اینکه درباره شاخص سوءتغذیه در کشور با مساله کمبود دریافت انرژی و ریزمغذیها، بیشخواری و دریافت بیشاز حد کالری مواجهایم.
برچسب ها
85درصد نانها با آهن و اسیدفولیک غنی شد، پیشنهاد وزارت بهداشت برای حذف یارانه شکر زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد