اصلاح تغذیه یکی از برنامه‌های اصلی تحول در بهداشت است
28 اردیبهشت 1395 ساعت: 18:2



مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفت‌وگو با سپیدآنلاین با بیان اینکه 75 درصد علل مرگ و میر در کشور ناشی از بیماری‌های غیرواگیر ازجمله دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان و ... است، گفت: «مهمترین ریسک‌فاکتور این بیماری‌ها، الگوی تغذیه‌ای و نحوه تغذیه مردم به شمار می‌رود. درواقع اولین ریسک فاکتور که خطر ابتلا به این بیماری‌ها را تشدید می‌کند، بحث الگوی غذایی مردم است.»
زهرا عبدالهی افزود: «تغذیه اگر صحیح و مناسب باشد، می‌تواند تا 80 درصد از بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت نوع 2 و همینطور 30 تا 40 درصد از عوارض سرطان‌ها پیشگیری کند.»
وی ادامه داد: «از آنجاکه اصلاح الگوی غذایی یکی از اولویت‌های سلامت محسوب می‌شود، یکی از برنامه‌های اصلی تحول در بخش بهداشت، بهبود تغذیه مردم پیش‌بینی شده است. به منظور اجرایی کردن این برنامه نیز کارشناسان تغذیه برای اولین‌بار در اولین سطح ارائه خدمت به مردم که همان مراکز سلامت جامعه است، درحال به کارگیری هستند تا با ارائه خدمات تغذیه‌ای، آموزش، مشاوره تغذیه‌ای و تنظیم برنامه تغذیه‌ای خدمات را به صورت رایگان به مردم ارائه ‌دهند.»
عبدالهی تصریح کرد: «درواقع این خدمات شامل آموزش و مشاوره‌های انفرادی و آموزش‌هایی است که به صورت کلاس‌های گروهی و مشاوره تغذیه برای موارد بیماری‌های دیابت، فشار خون بالا، چربی خون بالا، اضافه وزن و چاقی به صورت رایگان برای افرادی که به کارشناسان تغذیه ارجاع می‌شوند، ارائه می‌شود.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو