مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛
رفع مشکلات غذایی در راستای عملی شدن اقتصاد مقاومتی
17 May 2016 ساعت: 17:5



یکی از نکات مهم در پیشگیری از بروز بیماری‌ها، امنیت غذایی و تضمین سلامت غذایی است که می‌خوریم. حال در سالی که شعار اقتصاد مقاوتی دهان به دهان می‌چرخد و تا این حد پررنگ شده است، حضور همین شعار در کارخانجات غذایی باعث جلوگیری از بسیاری سوء استفاده‌ها در این حوزه شده است.
به گزارش سپیدآنلاین، مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو نیز با توجه به اهمیت امنیت غذایی، بی‌ثباتی در تولید، عرضه غذا و ناآگاهی‌های تغذیه‌ای را مهم‌ترین دلایل ناامنی غذایی عنوان می‌کند.
حسین رستگار در این خصوص گفت: «بهترین راه خروج از این بحران، عملی کردن اقتصاد مقاومتی در بحث تولید مواد غذایی و آگاهی‌های تغذیه‌ای به مردم است.»
رستگار با بیان این مطلب اظهار کرد: «امنیت غذایی به معنی دسترسی فیزیکی و اقتصادی تمام مردم در همه اوقات به غذای سالم،‌ کافی و مغذی برای تامین نیازهای غذایی آنها به‌منظور داشتن زندگی سالم و فعال است.»
وی افزود: «برخی از اقشار جامعه به دلایل مختلف نسبت به عدم دسترسی به مواد غذایی مناسب، کافی و مغذی آسیب‌پذیرتر هستند.»
این مقام مسئول گفت: «گروه کودکان، مادران باردار و شیرده و سالمندان باید در همه زمان‌ها به‌ویژه در بحران‌های اقتصادی و طبیعی در اولویت برنامه‌های مداخلاتی قرار گیرند.»
رستگار بابیان اینکه متاسفانه تمایل به شهرنشینی و حرکت جمعیت از محیط‌های روستایی به شهری، از دلایل عمده کاهش تولیدات مواد غذایی، کشاورزی و وابستگی اقتصادی کشور بوده و بر شاخص‌های توسعه همچونGDP، تورم، بیکاری و خط فقر اثرگذار است، افزود: «با عملی کردن شعار اقتصاد مقاومتی در کارخانه‌ها تولید مواد غذایی بخشی از این مشکلات مرتفع خواهد شد.»
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو در ادامه تصریح کرد: «انواع سوء‌تغذیه ناشی از ناامنی غذایی بر سلامت، یادگیری و توسعه اقتصادی جامعه اثرات ناخواسته‌ای را به‌جای می‌گذارد، همچنین در بعد سلامت سوءتغذیه باعث مرگ‌ومیر می‌شود.»
جنت گفت: «نقش خانوار در انتخاب سبد غذایی خود به عوامل مختلفی بستگی دارد که یکی از مهم‌ترین و زیربنایی‌ترین آنها فرهنگ و دانش تغذیه‌ای خانواده است.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد