مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛
یکی از نکات مهم در پیشگیری از بروز بیماریها، امنیت غذایی و تضمین سلامت غذایی است که میخوریم. حال در سالی که شعار اقتصاد مقاوتی دهان به دهان میچرخد و تا این حد پررنگ شده است، حضور همین شعار در کارخانجات غذایی باعث جلوگیری از بسیاری سوء استفادهها در این حوزه شده است.
رفع مشکلات غذایی در راستای عملی شدن اقتصاد مقاومتی
17 May 2016 ساعت: 17:5
17 May 2016 ساعت: 17:5
یکی از نکات مهم در پیشگیری از بروز بیماریها، امنیت غذایی و تضمین سلامت غذایی است که میخوریم. حال در سالی که شعار اقتصاد مقاوتی دهان به دهان میچرخد و تا این حد پررنگ شده است، حضور همین شعار در کارخانجات غذایی باعث جلوگیری از بسیاری سوء استفادهها در این حوزه شده است.
به گزارش سپیدآنلاین، مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو نیز با توجه به اهمیت امنیت غذایی، بیثباتی در تولید، عرضه غذا و ناآگاهیهای تغذیهای را مهمترین دلایل ناامنی غذایی عنوان میکند.
حسین رستگار در این خصوص گفت: «بهترین راه خروج از این بحران، عملی کردن اقتصاد مقاومتی در بحث تولید مواد غذایی و آگاهیهای تغذیهای به مردم است.»
رستگار با بیان این مطلب اظهار کرد: «امنیت غذایی به معنی دسترسی فیزیکی و اقتصادی تمام مردم در همه اوقات به غذای سالم، کافی و مغذی برای تامین نیازهای غذایی آنها بهمنظور داشتن زندگی سالم و فعال است.»
وی افزود: «برخی از اقشار جامعه به دلایل مختلف نسبت به عدم دسترسی به مواد غذایی مناسب، کافی و مغذی آسیبپذیرتر هستند.»
این مقام مسئول گفت: «گروه کودکان، مادران باردار و شیرده و سالمندان باید در همه زمانها بهویژه در بحرانهای اقتصادی و طبیعی در اولویت برنامههای مداخلاتی قرار گیرند.»
رستگار بابیان اینکه متاسفانه تمایل به شهرنشینی و حرکت جمعیت از محیطهای روستایی به شهری، از دلایل عمده کاهش تولیدات مواد غذایی، کشاورزی و وابستگی اقتصادی کشور بوده و بر شاخصهای توسعه همچونGDP، تورم، بیکاری و خط فقر اثرگذار است، افزود: «با عملی کردن شعار اقتصاد مقاومتی در کارخانهها تولید مواد غذایی بخشی از این مشکلات مرتفع خواهد شد.»
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو در ادامه تصریح کرد: «انواع سوءتغذیه ناشی از ناامنی غذایی بر سلامت، یادگیری و توسعه اقتصادی جامعه اثرات ناخواستهای را بهجای میگذارد، همچنین در بعد سلامت سوءتغذیه باعث مرگومیر میشود.»
جنت گفت: «نقش خانوار در انتخاب سبد غذایی خود به عوامل مختلفی بستگی دارد که یکی از مهمترین و زیربناییترین آنها فرهنگ و دانش تغذیهای خانواده است.»
حسین رستگار در این خصوص گفت: «بهترین راه خروج از این بحران، عملی کردن اقتصاد مقاومتی در بحث تولید مواد غذایی و آگاهیهای تغذیهای به مردم است.»
رستگار با بیان این مطلب اظهار کرد: «امنیت غذایی به معنی دسترسی فیزیکی و اقتصادی تمام مردم در همه اوقات به غذای سالم، کافی و مغذی برای تامین نیازهای غذایی آنها بهمنظور داشتن زندگی سالم و فعال است.»
وی افزود: «برخی از اقشار جامعه به دلایل مختلف نسبت به عدم دسترسی به مواد غذایی مناسب، کافی و مغذی آسیبپذیرتر هستند.»
این مقام مسئول گفت: «گروه کودکان، مادران باردار و شیرده و سالمندان باید در همه زمانها بهویژه در بحرانهای اقتصادی و طبیعی در اولویت برنامههای مداخلاتی قرار گیرند.»
رستگار بابیان اینکه متاسفانه تمایل به شهرنشینی و حرکت جمعیت از محیطهای روستایی به شهری، از دلایل عمده کاهش تولیدات مواد غذایی، کشاورزی و وابستگی اقتصادی کشور بوده و بر شاخصهای توسعه همچونGDP، تورم، بیکاری و خط فقر اثرگذار است، افزود: «با عملی کردن شعار اقتصاد مقاومتی در کارخانهها تولید مواد غذایی بخشی از این مشکلات مرتفع خواهد شد.»
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو در ادامه تصریح کرد: «انواع سوءتغذیه ناشی از ناامنی غذایی بر سلامت، یادگیری و توسعه اقتصادی جامعه اثرات ناخواستهای را بهجای میگذارد، همچنین در بعد سلامت سوءتغذیه باعث مرگومیر میشود.»
جنت گفت: «نقش خانوار در انتخاب سبد غذایی خود به عوامل مختلفی بستگی دارد که یکی از مهمترین و زیربناییترین آنها فرهنگ و دانش تغذیهای خانواده است.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد