مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت عنوان کرد:
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: «تغذیه سالم نقش مهمی در پیشگیری از بیماریها دارد و هماکنون مهمترین علت بیماریهای غیر واگیر در کشور الگوی غذایی نامناسب است.»
الگوی غذایی نامناسب مهمترین علت شیوع بیماریهای غیرواگیر در کشور
26 December 2015 ساعت: 14:12
26 December 2015 ساعت: 14:12
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: «تغذیه سالم نقش مهمی در پیشگیری از بیماریها دارد و هماکنون مهمترین علت بیماریهای غیر واگیر در کشور الگوی غذایی نامناسب است.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، زهرا عبداللهی اظهار داشت: «تغذیه سالم نقش مهمی در پیشگیری از بیماریها دارد و هم اکنون مهمترین علت بیماریهای غیرواگیر الگوی غذایی نامناسب است؛ بههمین علت باید برای ایجاد فرهنگی صحیح بسیج شد، اما این فرهنگسازی کار آسانی نیست و به زمانی طولانی نیاز دارد. باید سعی شود با آموزش صحیح کودکان ذائقه آنها را به مواد غذایی حاوی چربی و نمککم عادت داد.»
عبداللهی در برنامه نبض شبکه خبر گفت: «البته باید دانست اطلاع رسانی به تنهایی کافی نیست بلکه تولید، عرضه و توزیع مواد غذایی سالم نیز بسیار مهم است، اینکه بتوانیم با ارائه محصولاتی سالم با قیمت مناسب سلامت تمامی افراد جامعه را تامین کنیم.»
وی اضافه کرد: «توصیه ما به کاهش مصرف قند، چربی و نمک است و اینکه مصرف میوه و سبزیها در سبد غذایی خانوادهها افزایش یابد. درحالی که مصرف توصیه شده نمک کمتر از 5گرم است؛ اکنون مصرف نمک حدود 12گرم است و شیر و سبزی هم بسیار کمتر استفاده می شود و این باید یکی از الویتها اصلاح نظام غذایی باشد.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با تاکید مجدد بر لزوم فرهنگسازی در حوزه اصلاح رژیم غذایی تاکید کرد: «باید آموزش را به مهدهای کودک و مدرسهها ببریم. البته رسانهها نیز نقش مهمی در اصلاح الگوی غذایی دارند تا مصرف بیرویه فستفودها و مصرف بیرویه نوشابهها و غذاهای چرب در میان مردم کاهش یابد.»
عبداللهی در برنامه نبض شبکه خبر گفت: «البته باید دانست اطلاع رسانی به تنهایی کافی نیست بلکه تولید، عرضه و توزیع مواد غذایی سالم نیز بسیار مهم است، اینکه بتوانیم با ارائه محصولاتی سالم با قیمت مناسب سلامت تمامی افراد جامعه را تامین کنیم.»
وی اضافه کرد: «توصیه ما به کاهش مصرف قند، چربی و نمک است و اینکه مصرف میوه و سبزیها در سبد غذایی خانوادهها افزایش یابد. درحالی که مصرف توصیه شده نمک کمتر از 5گرم است؛ اکنون مصرف نمک حدود 12گرم است و شیر و سبزی هم بسیار کمتر استفاده می شود و این باید یکی از الویتها اصلاح نظام غذایی باشد.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با تاکید مجدد بر لزوم فرهنگسازی در حوزه اصلاح رژیم غذایی تاکید کرد: «باید آموزش را به مهدهای کودک و مدرسهها ببریم. البته رسانهها نیز نقش مهمی در اصلاح الگوی غذایی دارند تا مصرف بیرویه فستفودها و مصرف بیرویه نوشابهها و غذاهای چرب در میان مردم کاهش یابد.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد