دبیر انجمن قلب و عروق ایران هشدار داد:
دبیر انجمن قلب و عروق ایران از افزایش میزان سکتههای قلبی و بیماریهای قلب و عروق در سنین پایین باتوجه به جوان بودن جمعیت کشور هشدار داد.
افزایش میزان سکتههای قلبی در کشور
18 December 2015 ساعت: 15:12
18 December 2015 ساعت: 15:12
دبیر انجمن قلب و عروق ایران از افزایش میزان سکتههای قلبی و بیماریهای قلب و عروق در سنین پایین باتوجه به جوان بودن جمعیت کشور هشدار داد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایرنا، مهدی پیغمبری در حاشیه سومین همایش روز ملی آتروسکلروز اظهار داشت: «درحال حاضر سکته قلبی و بیماریهای قلب و عروق در مردان زیر 40سالگی و در زنان زیر 50سالگی در کشور شایع است.»
پیغمبری با بیان اینکه شیوع بیماریهای قلبی و عروقی زودرس از شاخصهای منفی پزشکی تلقی میشود، اظهار داشت: «نگرش مردم درمورد پیروی از الگوی تغذیه مناسب خوب نیست. آنان باید بهطور جدی عادتهای روزانه غذایی خود را تغییر دهند. همچنین مصرف غذای سالم بهدور از چربیها و نمک زیاد باید در سبد تغذیه مردم لحاظ شود و آنان عادت کنند که طعم غذایی سالمتر را بچشند.»
پیغمبری تصریح کرد: «غذاهای سرخکردنی آفتی برای به خطر افتادن سلامتی مردم شده و افزایش سطح چربیخون، فشارخون بالا، دیابت و... که همگی ناشی از تغذیه نادرست است، منجر به افزایش شیوع سکتههای قلبی در سن پایین شده است .»
دبیر انجمن قلب و عروق ایران به خانوادهها بهویژه زنان توصیه کرد که به سمت مصرف غذاهای پخته شده روی آورند و از غذاهایی که دارای چربی زیاد و سرخ شده هستند، بپرهیزند.
سومین همایش روز ملی آتروسکلروز امروز (جمعه) باحضور جمعی از متخصصان و پزشکان برجسته کشور با مشارکت انجمن قلب و عروق ایران در هتل آزادی درحال برگزاری است و تا بعدازظهر امروز ادامه دارد.
پیغمبری با بیان اینکه شیوع بیماریهای قلبی و عروقی زودرس از شاخصهای منفی پزشکی تلقی میشود، اظهار داشت: «نگرش مردم درمورد پیروی از الگوی تغذیه مناسب خوب نیست. آنان باید بهطور جدی عادتهای روزانه غذایی خود را تغییر دهند. همچنین مصرف غذای سالم بهدور از چربیها و نمک زیاد باید در سبد تغذیه مردم لحاظ شود و آنان عادت کنند که طعم غذایی سالمتر را بچشند.»
پیغمبری تصریح کرد: «غذاهای سرخکردنی آفتی برای به خطر افتادن سلامتی مردم شده و افزایش سطح چربیخون، فشارخون بالا، دیابت و... که همگی ناشی از تغذیه نادرست است، منجر به افزایش شیوع سکتههای قلبی در سن پایین شده است .»
دبیر انجمن قلب و عروق ایران به خانوادهها بهویژه زنان توصیه کرد که به سمت مصرف غذاهای پخته شده روی آورند و از غذاهایی که دارای چربی زیاد و سرخ شده هستند، بپرهیزند.
سومین همایش روز ملی آتروسکلروز امروز (جمعه) باحضور جمعی از متخصصان و پزشکان برجسته کشور با مشارکت انجمن قلب و عروق ایران در هتل آزادی درحال برگزاری است و تا بعدازظهر امروز ادامه دارد.
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد