مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو مازندران عنوان کرد؛
چراغ راهنمای 500 محصول غذایی در مازندران روشن شد
17 April 2016 ساعت: 15:4



مدیر نظارت‌بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران از نصب چراغ راهنما روی حدود 500 فرآورده غذایی در مازندران خبر داد.
به گزارش سپیدآنلاین، حسن مکرمی مدیر نظارت‌بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران از نصب چراغ راهنما (نشانگر رنگی محتوای تغذیه‌ای) روی حدود 500 فراورده‌های غذایی استان مازندران خبر داد.
مکرمی افزود: «سیاست وزارت بهداشت و درمان مبنی‌بر نصب برچسب چراغ راهنما بر روی فرآورده‌های غذایی در مازندران نیز با جدیت پیگیری شده است.»
وی ادامه داد: «اقدامات زیادی برای کنترل و کاهش استفاده از فرآورده‌های غذایی مضر سلامت در حال انجام است که نصب برچسب چراغ راهنما بر روی فراورده‌های غذایی از آن جمله است. چراغ راهنمای غذایی شامل سه رنگ نارنجی، سبز و قرمز است به صورت برچسب بر روی فراورده‌های غذایی درج می‌شود. روی این برچسب‌ها میزان کالری، میزان قند، اسید چرب، شکر، نمک و در مواردی افزودنی‌ها و مواد نگهدارنده به صورت رنگ نمایش داده می‌شود.»
مدیر نظارت‌بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو مازندران گفت: «رنگ قرمز نشانه هشدار مصرف و مضر بودن مواد غذایی است. رنگ نارنجی یا زرد نشانه هشدار برای مصرف زیاد آن است و رنگ سبز نشانه بی‌خطر و مفید بودن آن ماده غذایی است‌.»
مکرمی در پایان به تعداد حدود 500 کارخانه تولید فرآورده‌های غذایی در استان اشاره کرد و گفت: «در این کارخانه‌ها حدود سه هزار فرآورده غذایی تولید می‌شود.»
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد