کیفیت فراورده‌های لبنی در سطح عرضه، زیر ذره‌بین است
19 March 2016 ساعت: 10:3



بعد از جنجال‌های زیادی که در سال گذشته، منجربه قیام علیه پالم شد، شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی کشور جلسات متعددی در خصوص راهکارهای کاهش مصرف روغن پالم برگزار کرد که درنهایت مقرر شد در واردات سالانه این محصول به کشور، 30 درصد کاهش صورت گیرد. درواقع اعمال محدودیت واردات روغن پالم به کشور و بازنگری در مصرف این فراورده در حالی ادامه دارد که نظارت‌ها در سطح عرضه نیز به قوت خود باقی است.
به گزارش سپیدآنلاین مدیرکل نظارت‌بر فراورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با یادآوری اینکه کنترل فراورده‌های لبنی در سطح عرضه از مهر ماه سال 92 تاکنون ادامه داشته است، گفت: «اقدامات قانونی لازم در موارد تخلف شامل عدم انطباق با پروانه ساخت و استاندارد این فراورده‌ها و به خصوص استفاده از روغن‌های گیاهی در فراورده‌های لبنی از طریق دانشگاه‌های علوم پزشکی به‌عمل آمده است.»
بهروز جنت اضافه کرد: «کنترل کیفیت فراورده‌های لبنی با دامنه گسترده‌تری در سطح عرضه ادامه دارد و نمونه‌برداری از فراورده‌های لبنی از سطح عرضه و آزمون نوع منشا صورت می‌گیرد و در صورت تخلف اقدام قانونی و بهداشتی لازم به‌عمل می‌آید.»
وی تصریح کرد‌: «در راستای برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف روغن پالم در فراورده‌های لبنی، جلسات کارشناسی و مدیریتی با انجمن صنایع فراورده‌های لبنی با حضور اساتید دانشگاه‌ها و مدیران نظارت‌بر مواد غذایی و کارشناسان صنعت لبنی در قالب کمیته "کاهش مصرف پالم در محصولات غذایی با تاکیدبر فراورده‌های لبنی" برگزار شده و نتایج کارشناسی اخذ و در بازنگری‌های لازم در ضوابط و استانداردهای مربوط به کار گرفته شده است.»
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد