کیفیت فراوردههای لبنی در سطح عرضه، زیر ذرهبین است
به گزارش سپیدآنلاین مدیرکل نظارتبر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با یادآوری اینکه کنترل فراوردههای لبنی در سطح عرضه از مهر ماه سال 92 تاکنون ادامه داشته است، گفت: «اقدامات قانونی لازم در موارد تخلف شامل عدم انطباق با پروانه ساخت و استاندارد این فراوردهها و به خصوص استفاده از روغنهای گیاهی در فراوردههای لبنی از طریق دانشگاههای علوم پزشکی بهعمل آمده است.»
بهروز جنت اضافه کرد: «کنترل کیفیت فراوردههای لبنی با دامنه گستردهتری در سطح عرضه ادامه دارد و نمونهبرداری از فراوردههای لبنی از سطح عرضه و آزمون نوع منشا صورت میگیرد و در صورت تخلف اقدام قانونی و بهداشتی لازم بهعمل میآید.»
وی تصریح کرد: «در راستای برنامهریزی برای کاهش مصرف روغن پالم در فراوردههای لبنی، جلسات کارشناسی و مدیریتی با انجمن صنایع فراوردههای لبنی با حضور اساتید دانشگاهها و مدیران نظارتبر مواد غذایی و کارشناسان صنعت لبنی در قالب کمیته "کاهش مصرف پالم در محصولات غذایی با تاکیدبر فراوردههای لبنی" برگزار شده و نتایج کارشناسی اخذ و در بازنگریهای لازم در ضوابط و استانداردهای مربوط به کار گرفته شده است.»