دبیرکل آزمایشگاههای سازمان غذا و دارو خبر داد:
مدیرکل آزمایشگاههای سازمان غذا و دارو از آمادهباش آزمایشگاهها و مسئولان نظارت بر غذا و دارو در سراسر کشور و گزارش مواردی از آلودگیهای میکروبی و تخلفات غذایی در رستورانها خبر داد.
آلودگی میکروبی و استفاده از رنگ به جای زعفران در برخی رستورانها
28 March 2016 ساعت: 14:3
28 March 2016 ساعت: 14:3
مدیرکل آزمایشگاههای سازمان غذا و دارو از آمادهباش آزمایشگاهها و مسئولان نظارت بر غذا و دارو در سراسر کشور و گزارش مواردی از آلودگیهای میکروبی و تخلفات غذایی در رستورانها خبر داد.
به گزارش «سپیدآنلاین» به نقل از ایرنا، حسین رستگار گفت: «مسئولان نظارت بر غذا و دارو در تمام ایام نوروز به حالت آمادهباش هستند و علاوه بر رسیدگی به شکایات مردمی به کار رستورانها، اغذیه فروشیها و فروشگاههای عرضه مواد غذایی نظارت میکنند.» وی افزود: «مردم میتوانند با شماره تلفن 1490 هرگونه تخلفات بهداشتی را گزارش دهند. هرگونه تخلفی که گزارش شود با حضور ماموران وزارت بهداشت پیگیری میشود و گزارش آمار تخلفات و موارد رسیدگی شده نیز بعد از عید اعلام میشود.»
این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو در پاسخ به این پرسش که بیشترین موارد تخلفی که در مورد مواد غذایی تاکنون گزارش شده چیست، گفت: «تخلفات متعددی گزارش شده است اما با توجه به اینکه در ایام نوروز مراجعه مردم به رستورانها افزایش مییابد، اولویت رسیدگی به تخلفات رستورانها مربوط میشود.» وی گفت: «از جمله تخلفات مهم رستورانها آلودگی میکروبی برخی مواد غذایی است که به علت استفاده از مواد غذایی ارزان قیمت و بیکیفیت و رعایت نکردن اصول بهداشتی رخ میدهد.»
رستگار افزود: «این نوع آلودگیها در تمام طول سال در برخی رستورانها وجود دارد اما در ایام نوروز اهمیت و اولویت آن برای وزارت بهداشت بیشتر است و با دقت بیشتری بررسی می شود تا مردم آسیب نبینند.» وی گفت: «تخلف دیگری که در رستورانها زیاد گزارش میشود، استفاده از رنگ به جای زعفران است.»
این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو در پاسخ به این پرسش که بیشترین موارد تخلفی که در مورد مواد غذایی تاکنون گزارش شده چیست، گفت: «تخلفات متعددی گزارش شده است اما با توجه به اینکه در ایام نوروز مراجعه مردم به رستورانها افزایش مییابد، اولویت رسیدگی به تخلفات رستورانها مربوط میشود.» وی گفت: «از جمله تخلفات مهم رستورانها آلودگی میکروبی برخی مواد غذایی است که به علت استفاده از مواد غذایی ارزان قیمت و بیکیفیت و رعایت نکردن اصول بهداشتی رخ میدهد.»
رستگار افزود: «این نوع آلودگیها در تمام طول سال در برخی رستورانها وجود دارد اما در ایام نوروز اهمیت و اولویت آن برای وزارت بهداشت بیشتر است و با دقت بیشتری بررسی می شود تا مردم آسیب نبینند.» وی گفت: «تخلف دیگری که در رستورانها زیاد گزارش میشود، استفاده از رنگ به جای زعفران است.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد