hacklink al fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle film izle hack forum marsbahis casibom giriş casibom betwinner marsbahis güncel giriş 1win holiganbet girişmatadorbetjojobetgrandpashabetYalova Escortcasibom girişbahsegelcasibommarsbahiscasibomjojobetcasibomsahabetjojobet girişcasibomcasibomgrandpashabetimajbetmarsbahisimajbetcasibomsekabetbetebetjojobetdinamobetmatbetdumanbetcasibommarsbahisholiganbetgrandpashabetdinamobetbahsegelmeritkingjojobetonwinbets10betkanyongrandpashabetsekabetmeritkingmatbetjojobetbetebetdumanbetbetturkeycasibomjojobetbetparkmavibetmarsbahiscasibommatbetmatbet girişjojobetholiganbet güncel girişvdcasino girişbetparkholiganbetsekabetnakitbahisdinamobetpiabellacasinobahsegelJojobetbetebetjojobetonwindumanbetmarsbahis girişmarsbahiscasibombahiscomimajbetmatbetbetparkbotnet satın alholiganbetmarsbahisvdcasinobaywin,baywin girişmatadorbetmatadorbet girişbaywin girişhitbet girişjojobetjokerbetpusulabet güncelpusulabet güncel girişmarsbahis وضعیت بهداشتی سیلوهای گندم سراسر کشور بررسی می‌شود » سپید آنلاین
سازمان غذا و دارو اعلام کرد:
وضعیت بهداشتی سیلوهای گندم سراسر کشور بررسی می‌شود
18 مرداد 1395 ساعت: 16:5



کارشناس ارشد تغذیه اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: «تمام گندم‌های وارده به کارخانه‌های آردسازی و همچنین مراکز ذخیره سازی(سیلوها) از نظر بهداشتی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از سازمان غذا و دارو، زهره پوراحمد اظهار داشت: «از آنجا که علاوه بر تامین امنیت مواد غذایی در کشور تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی حائز اهمیت است. بنابراین گندم‌های وارده به کارخانه‌های آردسازی و همچنین مراکز ذخیره سازی از نظر مقدار فلزات سنگین آلاینده سرب و کادمیوم، مایکوتوکسین‌ها، کپک و سایر عوامل خطرزا مانند سن‌زدگی، بررسی می‌شوند.»
پوراحمد گفت: «این بررسی‌های طبق مقررات و دستورالعمل‌های اعلام شده به معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور انجام می‌شود.» وی خاطرنشان کرد: «سیلوهای نگهداری گندم مشمول اخذ پروانه‌های بهداشتی هستند و مسئول فنی این سیلوها، پروانه خود را از معاونت‌های غذا ودارو اخذ کرده‌اند.»
پوراحمد کارشناس ارشد تغذیه اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی یادآور شد: «سالانه حدود 10 تا 11 میلیون تن گندم در کشور مصرف می‌شود که حدود هفت میلیون تن آن جهت مصارف نانوایی است. البته گندم‌های وارداتی نیز سال گذشته در مبادی ورودی مورد کنترل‌های لازم قرار گرفته است.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو