وضعیت بهداشتی سیلوهای گندم سراسر کشور بررسی میشود
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از سازمان غذا و دارو، زهره پوراحمد اظهار داشت: «از آنجا که علاوه بر تامین امنیت مواد غذایی در کشور تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی حائز اهمیت است. بنابراین گندمهای وارده به کارخانههای آردسازی و همچنین مراکز ذخیره سازی از نظر مقدار فلزات سنگین آلاینده سرب و کادمیوم، مایکوتوکسینها، کپک و سایر عوامل خطرزا مانند سنزدگی، بررسی میشوند.»
پوراحمد گفت: «این بررسیهای طبق مقررات و دستورالعملهای اعلام شده به معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور انجام میشود.» وی خاطرنشان کرد: «سیلوهای نگهداری گندم مشمول اخذ پروانههای بهداشتی هستند و مسئول فنی این سیلوها، پروانه خود را از معاونتهای غذا ودارو اخذ کردهاند.»
پوراحمد کارشناس ارشد تغذیه اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی یادآور شد: «سالانه حدود 10 تا 11 میلیون تن گندم در کشور مصرف میشود که حدود هفت میلیون تن آن جهت مصارف نانوایی است. البته گندمهای وارداتی نیز سال گذشته در مبادی ورودی مورد کنترلهای لازم قرار گرفته است.»