hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum casibom marsbahis marsbahisgirtr marsbahis matadorbet casibom محصولات پروبیوتیک باعث رونق اقتصادی و سلامت دستگاه گوارش می‌شود » سپید آنلاین
در گفت‌وگو با عضو انجمن پروبیوتیک مطرح شد؛
محصولات پروبیوتیک باعث رونق اقتصادی و سلامت دستگاه گوارش می‌شود
25 دی 1394 ساعت: 17:10



بنا به گفته رضوان پوراحمد با افزایش آگاهی مردم از مزایای مصرف محصولات پروبیوتیک و تولید این محصولات در سطح گسترده، شاهد رونق اقتصاد خواهیم بود.
به گزارش سپید آنلاین، رضوان پوراحمد عضو انجمن پروبیوتیک با بیان این موضوع که پروبیوتیک‎ها علاوه بر ارزش غذایی، در درمان بیماری‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند، افزود: «به منظور استفاده از این مواد غذایی در فرآوری غذاها، ایمنی سویه‌های پروبیوتیک از لحاظ ژنتیکی مورد بررسی قرار می‌گیرد تا اطمینان حاصل شود که این سویه‌ها خواص خود را حفظ می‌کنند.»
وی با بیان اینکه این آزمایش‌ها به هیچ‌وجه اثر نامطلوبی در بدن به جا نمی‌گذارد، خاطرنشان کرد: «مصرف مواد غذایی پروبیوتیک جنبه‌های سلامتی بخش متعددی دارد. در سلامت دستگاه گوارش و پیشگیری و درمان بیماری‌های گوارشی فوق‌العاده موثر است. بررسی‌ها نشان داده که ماست غنی شده با باکتری‌‌های پروبیوتیک در درمان بعضی بیماری‌ها مثل زخم معده و زخم‌‌ اثنی‌عشر، کاهش کلسترول خون و جلوگیری از بیماری‌های قلب و عروق ، تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان بیماری‌های مفاصل و عضلات و در پیشگیری از بروز برخی انواع سرطان نقش مهمی دارد.»
پوراحمد افزود: «تست‌های خاصی در میکروبیولوژی وجود دارد که ایمنی پروبیوتیک‌ها را تایید می‌کند. قبل از اینکه از باکتری‌های پروبیوتیک در غنی‌سازی غذاها استفاده شود، ابتدا باید جنبه ایمنی باکتری‌ها مورد بررسی قرار بگیرد تا اطمینان حاصل شود که باکتری‌های پروبیوتیک از پایداری و بقا برخوردا هستند.»
دانشیار گروه صنایع غذایی از دانشگاه آزاد ورامین در پاسخ به این سوال که چرا غنی‌سازی پروبیوتیک‌ها در غذاهای آماده و نیمه‌آماده کمتر مرود استفاده قرار می‌گیرد، اظهار داشت: «بهتر است پروبیوتیک‌ها را در فرآیند غنی‌سازی غذاهایی به کار ببریم که به خودی خود سالم باشند. به عنوان مثال شیر و فرآورده‌های لبنی بعضی فرآورده‌های غذایی مثل فست فودها برای تنوع غذایی مناسب است، اما به طور کلی فست فودها مواد غذایی مضری هستند و نظر شخصی من این است که پروبیوتیک‌ها را در این گونه از مواد غذایی استفاده نکنیم.»
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو