جنت اعلام کرد:
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در تشریح اولویتهای "غذایی" وزارت بهداشت در سال 95، گفت: «ارتقای سلامت و ایمنی غذایی در زمینههای صادرات و واردات اولویت مهم حوزه غذا در سالجاری است.»
اولویتهای "غذایی" وزارت بهداشت در سال 95
17 فروردین 1395 ساعت: 14:1
17 فروردین 1395 ساعت: 14:1
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در تشریح اولویتهای "غذایی" وزارت بهداشت در سال 95، گفت: «ارتقای سلامت و ایمنی غذایی در زمینههای صادرات و واردات اولویت مهم حوزه غذا در سالجاری است.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از سازمان غذا و دارو ، بهروز جنت اظهار کرد: «سیاستگذاری برای ارتقای سلامت و امنیت غذایی، سلامت فرآوردههای غذایی صادراتی و وارداتی، بررسی و تصویب برنامهها و تدابیر بخشی و فرا بخشی در اجرای سیاستهای ناظر بر سلامت و امنیت غذایی در حوزه غذای سازمان غذا و دارو تببین شده است.»
جنت افزود: «بایسته است با تعیین متولی و پاسخگوی واحد در برنامه ششم توسعه، ازهرگونه موازیکاری نهادها در تائید سلامت مواد غذایی جلوگیری به عمل آید.»
جنت با اشاره به اینکه درخصوص پایش مصداقهای پایه سلامت و ایمنی فرآوردههای غذایی، تصویب ضوابط سلامت برای طرحهای بزرگ توسعهای در این حوزه و نیز تصویب برنامه عملیاتی سامانه خدمات جامع و همگانی سلامت و ایمنی غذایی، برنامههایی در دستورکار جدی سازمان غذا و دارو است، خاطرنشان کرد: «تصویب ساز و کارهای نظارتی و رسیدگی به گزارشهای نظارتی و همچنین هماهنگی با دستگاههای اجرایی که فعالیتهایی مشابه ما دارند، به جهت جلوگیری از موازیکاری و اتلاف سرمایه و انرژی کشور که بهعنوان وظایف شورایعالی سلامت و امنیت غذایی به تصویب رسیده است، از دیگر برنامههای این سازمان در پیشبرد سیاستهای کلان سلامت کشور است.»
جنت افزود: «بایسته است با تعیین متولی و پاسخگوی واحد در برنامه ششم توسعه، ازهرگونه موازیکاری نهادها در تائید سلامت مواد غذایی جلوگیری به عمل آید.»
جنت با اشاره به اینکه درخصوص پایش مصداقهای پایه سلامت و ایمنی فرآوردههای غذایی، تصویب ضوابط سلامت برای طرحهای بزرگ توسعهای در این حوزه و نیز تصویب برنامه عملیاتی سامانه خدمات جامع و همگانی سلامت و ایمنی غذایی، برنامههایی در دستورکار جدی سازمان غذا و دارو است، خاطرنشان کرد: «تصویب ساز و کارهای نظارتی و رسیدگی به گزارشهای نظارتی و همچنین هماهنگی با دستگاههای اجرایی که فعالیتهایی مشابه ما دارند، به جهت جلوگیری از موازیکاری و اتلاف سرمایه و انرژی کشور که بهعنوان وظایف شورایعالی سلامت و امنیت غذایی به تصویب رسیده است، از دیگر برنامههای این سازمان در پیشبرد سیاستهای کلان سلامت کشور است.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد