hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum marsbahis casibom casibom توسعه، تغذیه پایدار با مشارکت یکدیگر » سپید آنلاین
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت شعار روز جهانی غذا را اعلام کرد
توسعه، تغذیه پایدار با مشارکت یکدیگر
21 مهر 1399 ساعت: 11:7



مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: «امسال FAO (سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد) شعار روز جهانی غذا را به نام توسعه، تغذیه پایدار با مشارکت یکدیگر نام گذاری کرده است.»
به گزارش سپید، زهرا عبدالهی با اعلام این خبر افزود: «بر اساس گزارش FAO در سال 2020بیش از 2 میلیارد نفر در جهان به غذای ایمن، سالم، مغذی و کافی دسترسی منظم ندارند.»

وی با اشاره به اینکه ضایعات مواد غذایی هر ساله حدود 1.3 میلیارد تن بر آورد شده است، افزود: «این ضایعات معادل یک سوم کل مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان است و معادل غذای 2 میلیارد نفر در هر سال محسوب می‌شود.»

عبدالهی تصریح کرد: «در کشور ما نیز ضایعات غذایی در حدود 30 درصد تخمین زده شده است.»

وی تاکید کرد: «اطلاع رسانی و برنامه‌های آموزشی با هدف فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذایی بویژه در شرایط فعلی بحران کووید 19 می‌تواند نقش موثری در اصلاح الگوی غذایی به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید19 داشته باشد.»

به گزارش وبدا، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه اظهار داشت: «به مناسبت روز جهانی غذا که مصادف با 24 مهر ماه است، مانند هر سال اقدامات نمادین در جهت آموزش و اطلاع رسانی برپا می‌شود و امسال نیز با توجه به شرایط کرونا اقدامات اطلاع رسانی از طریق رسانه‌های جمعی با شعار همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا مورد تاکید است.»
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو