مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت مطرح کرد
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: «با توجه به شیوع کرونا در کشور فروش هرگونه مواد غذایی و خوراکی در بوفه مدارس ممنوع است.»
ممنوعیت فروش هرگونه مواد غذایی در بوفه مدارس
20 September 2020 ساعت: 11:9
20 September 2020 ساعت: 11:9
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: «با توجه به شیوع کرونا در کشور فروش هرگونه مواد غذایی و خوراکی در بوفه مدارس ممنوع است.»
به گزارش سپید، زهرا عبداللهی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به ابلاغ دستورالعملهای تغذیهای و میان وعده دانش آموزان در زمان زنگهای تفریح، اظهار کرد: «در حال حاضر با شیوع بیماری کرونا در کشور بر اساس دستورالعملهای ابلاغی وزارت بهداشت بوفه مدارس تعطیل خواهند بود و نباید اقدام به فروش مواد غذایی و خوراکی به دانش آموزان کنند.»
وی ادامه داد: «به والدین توصیه میکنیم که تغذیه سالم مانند: نان و پنیر، نان و تخم مرغ، خشکبار و انواع ریز مغذیهای سالم را برای مصرف کودکشان در زنگهای تفریح تهیه کنند.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه در شرایط کرونایی دانش آموزان از آوردن تنقلاتی مانند چیپس و پفک به مدرسه پرهیز کنند، افزود: «دانش آموزان مواد غذایی بستهبندی شده برای مصرف در زنگهای تفریح به همراه داشته باشند و قبل از خوردن میان وعده دستهای خود را با آب و صابون به خوبی شستوشو دهند.»
عبداللهی تاکید کرد: «بهتر است دانش آموزان از تعارف تغذیه و میان وعده به همکلاسیهای خود پرهیز کنند زیرا دست به دست کردن مواد غذایی باعث انتقال احتمالی آلودگی و ویروس در بین دانش آموزان خواهد شد.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: «در حال حاضر انواع میوه و شیرهای پاکتی با ماندگاری طولانی جزو مواد غذایی مفید جهت خوردن دانش آموزان به عنوان میان وعده در زنگهای تفریح محسوب میشوند. دانش آموزان باید دستورالعملهای بهداشتی مانند زدن ماسک و فاصلهگذاری اجتماعی را در هنگام حضور در مدرسه به طور دقیق رعایت کنند.»
وی ادامه داد: «به والدین توصیه میکنیم که تغذیه سالم مانند: نان و پنیر، نان و تخم مرغ، خشکبار و انواع ریز مغذیهای سالم را برای مصرف کودکشان در زنگهای تفریح تهیه کنند.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه در شرایط کرونایی دانش آموزان از آوردن تنقلاتی مانند چیپس و پفک به مدرسه پرهیز کنند، افزود: «دانش آموزان مواد غذایی بستهبندی شده برای مصرف در زنگهای تفریح به همراه داشته باشند و قبل از خوردن میان وعده دستهای خود را با آب و صابون به خوبی شستوشو دهند.»
عبداللهی تاکید کرد: «بهتر است دانش آموزان از تعارف تغذیه و میان وعده به همکلاسیهای خود پرهیز کنند زیرا دست به دست کردن مواد غذایی باعث انتقال احتمالی آلودگی و ویروس در بین دانش آموزان خواهد شد.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: «در حال حاضر انواع میوه و شیرهای پاکتی با ماندگاری طولانی جزو مواد غذایی مفید جهت خوردن دانش آموزان به عنوان میان وعده در زنگهای تفریح محسوب میشوند. دانش آموزان باید دستورالعملهای بهداشتی مانند زدن ماسک و فاصلهگذاری اجتماعی را در هنگام حضور در مدرسه به طور دقیق رعایت کنند.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد