hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum casibom marsbahis marsbahisgirtr marsbahis matadorbet casibom سپید آنلاین » توسعه، تغذیه پایدار با مشارکت یکدیگر
صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
توسعه، تغذیه پایدار با مشارکت یکدیگر

به گزارش سپید، زهرا عبدالهی با اعلام این خبر افزود: «بر اساس گزارش FAO در سال 2020بیش از 2 میلیارد نفر در جهان به غذای ایمن، سالم، مغذی و کافی دسترسی منظم ندارند.»

وی با اشاره به اینکه ضایعات مواد غذایی هر ساله حدود 1.3 میلیارد تن بر آورد شده است، افزود: «این ضایعات معادل یک سوم کل مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان است و معادل غذای 2 میلیارد نفر در هر سال محسوب می‌شود.»

عبدالهی تصریح کرد: «در کشور ما نیز ضایعات غذایی در حدود 30 درصد تخمین زده شده است.»

وی تاکید کرد: «اطلاع رسانی و برنامه‌های آموزشی با هدف فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذایی بویژه در شرایط فعلی بحران کووید 19 می‌تواند نقش موثری در اصلاح الگوی غذایی به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید19 داشته باشد.»

به گزارش وبدا، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه اظهار داشت: «به مناسبت روز جهانی غذا که مصادف با 24 مهر ماه است، مانند هر سال اقدامات نمادین در جهت آموزش و اطلاع رسانی برپا می‌شود و امسال نیز با توجه به شرایط کرونا اقدامات اطلاع رسانی از طریق رسانه‌های جمعی با شعار همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا مورد تاکید است.»