رئیس سازمان دامپزشکی کشور عنوان کرد:
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر صحت و سلامت تولیدات خمیرمرغ، گفت: «البته درخصوص معیارهای میکروبی و شیمیایی خمیرمرغ بین سازمان دامپزشکی، سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد اختلافنظر وجود دارد که در آینده نزدیک رفع میشود.»![](http://vetna.net/wp-content/uploads/2015/10/84415615211.jpg)
معیارهای میکروبی و شیمیایی خمیرمرغ محل اختلاف دامپزشکی، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد است
27 آذر 1394 ساعت: 16:9
27 آذر 1394 ساعت: 16:9
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر صحت و سلامت تولیدات خمیرمرغ، گفت: «البته درخصوص معیارهای میکروبی و شیمیایی خمیرمرغ بین سازمان دامپزشکی، سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد اختلافنظر وجود دارد که در آینده نزدیک رفع میشود.»
![](http://vetna.net/wp-content/uploads/2015/10/84415615211.jpg)
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از خانه ملت، مهدی خلج درخصوص نگرانی های موجود درباره کیفیت خمیرمرغ مصرفی برای تولید سوسیس و کالباس، گفت: «درهمه دنیا اعم از کشورهای اروپای غربی و آمریکای شمالی خمیرمرغ بهعنوان محصولی بهداشتی تعریف شده و لذا مصرف میشود، بنابراین در کشور ما نیز خمیرمرغ از مرغ پایان دوره، پس از اتمام دوران رشد در کشتارگاههای صنعتی گوشت طیور تحت نظارت کارشناسان بهداشتی سازمان دامپزشکی، استحصال و پس از خارج کردن امحاء و احشای آن، تهیه، تولید و بستهبندی میشود.»
خلج با یادآوری اینکه خمیرمرغ برای مصرف انسانی مناسب است، تصریح کرد: «درخصوص این فرآورده گوشتی وزارت بهداشت، سازمان ملی استاندارد و سازمان دامپزشکی برای تبدیل به خمیرمرغ به توافق رسیدهاند، اما درخصوص آیین کار و برخی معیارهای میکروبی و شیمیایی اختلاف نظر وجود دارد که در جلسات آتی، موردنظر قرار خواهد گرفت.»
خلج تاکید کرد: «مصوبات و اقدامات سازمان دامپزشکی براساس معیارهای جهانی علمی و مرتبط با آنها است. لذا آنچه اعلام میشود دارای پایه اصولی و بهداشتی است و خمیر مرغ که بخشی از تولیدات و محصولات طیور است باید مورد استفاده قرار گیرد.»
وی با بیان اینکه سازمان دامپزشکی به لحاظ قانونی موظف به تشخیص اصول بهداشتی خمیرمرغ است، گفت: «این سازمان بهدنبال ایجاد تفاهم و حل مشکلات مردم است. البته در این مدت و تا سررسید تفاهم نهایی، تولیدات خمیرمرغ برای فرآوردههایی چون سوسیس و کالباس استفاده میشود و کار متوقف نشده ولی چون حجم تولید بیش از اسکلتمرغ گوشتگیری شده است لذا خمیرمرغ راه میانبری است که استفاده را تسهیل و تسریع میکند.»
رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: «اینکه گفته میشود از گوشتهای فاسد و یا حیوانات غیرمجاز در سوسیس و کالباس استفاده میشود تنها یک بحث انحرافی است چراکه از گوشت حیواناتی که خارج از اصول علمی و تحت نظارت است، استفاده نمیشود.»
خلج با یادآوری اینکه خمیرمرغ برای مصرف انسانی مناسب است، تصریح کرد: «درخصوص این فرآورده گوشتی وزارت بهداشت، سازمان ملی استاندارد و سازمان دامپزشکی برای تبدیل به خمیرمرغ به توافق رسیدهاند، اما درخصوص آیین کار و برخی معیارهای میکروبی و شیمیایی اختلاف نظر وجود دارد که در جلسات آتی، موردنظر قرار خواهد گرفت.»
خلج تاکید کرد: «مصوبات و اقدامات سازمان دامپزشکی براساس معیارهای جهانی علمی و مرتبط با آنها است. لذا آنچه اعلام میشود دارای پایه اصولی و بهداشتی است و خمیر مرغ که بخشی از تولیدات و محصولات طیور است باید مورد استفاده قرار گیرد.»
وی با بیان اینکه سازمان دامپزشکی به لحاظ قانونی موظف به تشخیص اصول بهداشتی خمیرمرغ است، گفت: «این سازمان بهدنبال ایجاد تفاهم و حل مشکلات مردم است. البته در این مدت و تا سررسید تفاهم نهایی، تولیدات خمیرمرغ برای فرآوردههایی چون سوسیس و کالباس استفاده میشود و کار متوقف نشده ولی چون حجم تولید بیش از اسکلتمرغ گوشتگیری شده است لذا خمیرمرغ راه میانبری است که استفاده را تسهیل و تسریع میکند.»
رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: «اینکه گفته میشود از گوشتهای فاسد و یا حیوانات غیرمجاز در سوسیس و کالباس استفاده میشود تنها یک بحث انحرافی است چراکه از گوشت حیواناتی که خارج از اصول علمی و تحت نظارت است، استفاده نمیشود.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد