رئیس سازمان غذا و دارو خبر داد:
ممنوعیت کامل استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس
7 آذر 1394 ساعت: 13:9



رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد استفاده از استخوان و مواد زائد مرغ به شکل خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ممنوع است و مرغ کامل باید جایگزین آن شود
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از فارس، دکتر رسول دیناروند از توقف استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی خبر داد. دیناروند با اعلام اینکه استفاده از خمیر مرغ به‌طور کامل منتفی شده است، خاطرنشان کرد: «تولیدکنندگان فرآورده‌های غذایی دیگر اجازه استفاده از استخوان‌ها و مواد زاید مرغ را که از مرغ فروشی‌ها تهیه می‌شد، ندارند.»
رئیس سازمان غذا و دارو افزود: «طبق هماهنگی‌ها با دامپزشکی و سازمان استاندارد مقرر شد، از مرغ کامل در تهیه سوسیس و کالباس استفاده شود. بنابراین تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی موظف شدند، مرغ را به‌طور کامل از کشتارگاه‌های مورد تایید دامپزشکی تهیه کنند و دیگر نمی‌توانند مانند قبل از استخوان و مواد زائد مرغ در تهیه سوسیس و کالباس استفاده کنند.»
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو