hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum casibom marsbahis marsbahisgirtr marsbahis matadorbet casibom لزوم تشدید نظارت‌ها بر عملکرد کارخانجات سوسیس وکالباس » سپید آنلاین
لزوم تشدید نظارت‌ها بر عملکرد کارخانجات سوسیس وکالباس
9 آذر 1394 ساعت: 15:9



عضو کمیسیون بهداشت مجلس بر لزوم تشدید نظارت‌ها بر عملکرد کارخانجات سوسیس و کالباس تاکید کرد و گفت: «سازمان غذا و دارو درراستای جلوگیری از عرضه و تولید سوسیس و کالباس بی‌کیفیت در کشور باید براساس آزمایش‌های لازم کیفیت این مواد غذایی را بررسی و هرچه سریع‌تر به شهروندان اطلاع‌رسانی کند.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از خانه ملت، شهلا میرگلوبیات تصریح کرد: «زمانی نظارت‌ها می‌تواند موثر باشد که ضمانت اجرایی لازم را داشته باشد درحالی که اکثر نیروهای نظارتی کارشناسانی هستند که وقتی در بحث نظارت‌ها ورود می‌کنند به روش‌های مختلف ازطریق روابط نامتعارف اداری از مسیر صحیح خود منحرف می‌شوند.»
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس بر ضرورت نظارت بیشتر سازمان غذا و دارو بر کیفیت گوشت‌های فرآوری‌شده تاکید کرد و ادامه داد: «متاسفانه کارخانجات گوشت‌های فرآوری‌شده در کشور روز به روز گسترش یافته که همین امر منجر به افزایش مصرف شهروندان می‌شود. البته به‌نظر می‌رسد سازمان غذا و دارو درخصوص نظارت‌ها با محدودیت‌هایی مواجه است که شاید نتواند آن نظارت دقیقی را که باید بر علمکرد کارخانجات سوسیس و کالباس داشته باشد،‌ صورت دهد.»
میرگلوبیات تاکید کرد: «ضروری است سازمان غذا و دارو در این خصوص به‌صورت جدی ورود پیدا کرده و با نظارت بیشتر بر عملکرد کارخانجات سوسیس و کالباس براساس قانون با متخلفان برخورد و کیفیت آنها را به شهروندان اطلاع‌رسانی کند.»
عضو کمیسیون بهداشت مجلس با تاکید بر اینکه مصرف گوشت‌های فرآوری شده بی‌کیفیت برای سلامتی بسیار خطرناک است، یادآور شد: «مواد اولیه‌ای که در تولید برخی از سوسیس و کالباس‌ها در کشور به کار می‌رود ممکن است کیفیت لازم را نداشته و باعث ایجاد آلودگی‌های میکروبی و انگلی و همچنین بروز بیماری‌های گوارشی شود.»
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو