دیناروند تاکید کرد:
تمرکز وزارت بهداشت بر کنترل آلاینده‌ها و تقلبات غذایی
5 February 2016 ساعت: 15:2



رئیس سازمان غذا و دارو با تاکید بر تمرکز وزارت بهداشت بر بحث نظارت جدی بر آلاینده‌ها و تقلبات غذایی اظهار داشت: «در حوزه غذا بیشتر برروی کنترل آلاینده‌ها و تقلبات متمرکز شده‌ایم و این حوزه با دقت کامل نظارت و کنترل می‌شود.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از مهر، رسول دیناروند درمورد فعالیت‌هایی که در چند ساله اخیر در حوزه غذا صورت گرفته اظهار داشت: «در سال‌های اخیر پیشرفت‌های خوبی را در حوزه غذا داشته‌ایم و سعی بر این است که فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه غذا در راستای سلامت مردم و جامعه باشد.»
دیناروند افزود: «فعالیت‌هایی که در حوزه غذا صورت می‌گیرد بلند مدت است و کارهایی است که در درازمدت اثر خود را بر سلامت مردم می‌گذارد. البته در حوزه غذا بیشتر بر روی کنترل آلاینده‌ها، تقلبات و همین‌طور بخش‌هایی که آسیب‌رسان محسوب می‌شوند متمرکز شده‌ایم و این حوزه با دقت نظارت و کنترل می‌شود.»
رئیس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: «کاهش مصرف نمک، شکر، چربی و اسیدهای چرب ترانس را در دو سال اخیر به‌صورت جدی پیگیری کرده‌ایم و سیاست بر این است که اسید چرب ترانس به صفر و نمک و چربی و شکر فرآورده‌های غذایی کاهش داده شود. ضمن اینکه متاسفانه روغن‌هایی وجود دارد که اسید چرب ترانس آنها۱۰درصد است که باید به صفر برسد.»
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد