صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
تمرکز وزارت بهداشت بر کنترل آلاینده‌ها و تقلبات غذایی

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از مهر، رسول دیناروند درمورد فعالیت‌هایی که در چند ساله اخیر در حوزه غذا صورت گرفته اظهار داشت: «در سال‌های اخیر پیشرفت‌های خوبی را در حوزه غذا داشته‌ایم و سعی بر این است که فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه غذا در راستای سلامت مردم و جامعه باشد.»
دیناروند افزود: «فعالیت‌هایی که در حوزه غذا صورت می‌گیرد بلند مدت است و کارهایی است که در درازمدت اثر خود را بر سلامت مردم می‌گذارد. البته در حوزه غذا بیشتر بر روی کنترل آلاینده‌ها، تقلبات و همین‌طور بخش‌هایی که آسیب‌رسان محسوب می‌شوند متمرکز شده‌ایم و این حوزه با دقت نظارت و کنترل می‌شود.»
رئیس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: «کاهش مصرف نمک، شکر، چربی و اسیدهای چرب ترانس را در دو سال اخیر به‌صورت جدی پیگیری کرده‌ایم و سیاست بر این است که اسید چرب ترانس به صفر و نمک و چربی و شکر فرآورده‌های غذایی کاهش داده شود. ضمن اینکه متاسفانه روغن‌هایی وجود دارد که اسید چرب ترانس آنها۱۰درصد است که باید به صفر برسد.»