با حکم رئیس سازمان غذا و دارو:
بهروز جنت، بهعنوان مدیرکل جدید نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو منصوب شد.
انتصاب مدیرکل جدید نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو
9 December 2015 ساعت: 15:12
9 December 2015 ساعت: 15:12
بهروز جنت، بهعنوان مدیرکل جدید نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو منصوب شد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از سازمان غذا و دارو، طی حکمی ازسوی رئیس سازمان غذا و دارو، بهروز جنت بهعنوان مدیرکل جدید نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو منصوب شد.
رسول دیناروند در این حکم آورده است:
جناب آقای دکتر بهروز جنت
عضو محترم هیئت علمی سازمان غذا و دارو
سلام علیکم؛
باتوجه به تخصص، تجربیات و سوابق ارزشمند جنابعالی در حوزه ایمنی فرآوردههای سلامت، بهموجب این حکم بهعنوان مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو منصوب میشوید، تا در چارچوب قانون و مقررات مربوطه و سیاستهای کلان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در حوزه سلامت و ایمنی مواد و فرآوردههای مذکور با لحاظ اولویتهای ذیل اقدام نمایید:
- توسعه برنامههای سلامتمحور درزمینه کاهش کاربرد نمک، چربی و شکر در مواد غذایی
- پیگیری برنامه حذف اسیدچرب ترانس از سبدغذایی و تغذیه مردم ایران
- پیگیری جدی و اجرای کامل طرح علامت راهنمای تغذیهای
- پیگیری اجرای برنامههای کنترل و نظارت محصولات در بازار (PMS)
- مبارزه قاطع با پدیده شوم قاچاق و تقلب
- اجرای برنامههای مرتبط با طرح شناسهگذاری و کنترل اصالت کالاهای سلامت و پورتال جامع سازمان غذا و دارو .
رسول دیناروند در این حکم آورده است:
جناب آقای دکتر بهروز جنت
عضو محترم هیئت علمی سازمان غذا و دارو
سلام علیکم؛
باتوجه به تخصص، تجربیات و سوابق ارزشمند جنابعالی در حوزه ایمنی فرآوردههای سلامت، بهموجب این حکم بهعنوان مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو منصوب میشوید، تا در چارچوب قانون و مقررات مربوطه و سیاستهای کلان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در حوزه سلامت و ایمنی مواد و فرآوردههای مذکور با لحاظ اولویتهای ذیل اقدام نمایید:
- توسعه برنامههای سلامتمحور درزمینه کاهش کاربرد نمک، چربی و شکر در مواد غذایی
- پیگیری برنامه حذف اسیدچرب ترانس از سبدغذایی و تغذیه مردم ایران
- پیگیری جدی و اجرای کامل طرح علامت راهنمای تغذیهای
- پیگیری اجرای برنامههای کنترل و نظارت محصولات در بازار (PMS)
- مبارزه قاطع با پدیده شوم قاچاق و تقلب
- اجرای برنامههای مرتبط با طرح شناسهگذاری و کنترل اصالت کالاهای سلامت و پورتال جامع سازمان غذا و دارو .
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد