مدیرکل نظارت و ارزیابی فراورده‌های خوراکی، آشامیدنی سازمان غذا و دارو خبر داد؛
تشکیل کارگروه فراورده‌های گوشتی برای ارتقای ایمنی
4 September 2016 ساعت: 14:9



مدیرکل نظارت و ارزیابی فراورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: «به منظور ارتقای ایمنی و سلامت فراورده‌های گوشتی و در راستای پایش و نظارت‌های مستمر بهداشتی کارگروه این فراورده‌ها در اداره کل غذا تشکیل شد.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان غذا و دارو، بهروز جنت ادامه داد: «همچنین هدف دیگر از ایجاد این کارگروه تدوین ضوابط مربوط به فراورده‌های فاقد مولفه و ضابطه داخلی است که اداره کل، خواستار اعمال شرایط معقولانه‌تر بهداشتی، برای انواع وارداتی آن بوده است.»
جنت افزود: «تدوین ضابطه کنسرو ماهی تن در روغن و اقدام صورت گرفته برای تدوین ضابطه کنسرو ساردین از جمله فعالیت‌هایی است که در راستای ارتقای ایمنی و سلامت فراورده‌های گوشتی انجام شده است.»
مدیرکل نظارت و ارزیابی فراورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: «پس از تشکیل جلسات کارگروه مشترک بین این اداره کل، سازمان دامپزشکی، سلامت محیط و کار، آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو مقرر شد برای ارتقای سلامت محصولات پروتئینی پروپوزال مشترک با همکاری ارگان‌ها و سازمان‌های نامبرده تدوین شود که این مهم نیز در حال طی مراحل خود است.»
این مقام مسوول گفت: «بازدید از برخی کارخانه‌های تولیدکننده و مصرف‌کننده تخم‌مرغ پاستوریزه، محصولات حاصل از آن به منظور بررسی دستگاه سانتریفوژهای تخم مرغ شکن، جمع‌آوری نتایج آزمایشگاهی برای ارائه گزارش و تصمیم‌گیری به منظور استفاده از این دستگاه در کارخانجات موادغذایی مصرف‌کننده تخم مرغ به لحاظ مخاطرات بهداشتی حاصل از آن از جمله فعالیت‌های پایه‌ای این اداره کل است.»
جنت در پایان تاکید کرد: «تشکیل این کارگروه قطعا در ارتقای ایمنی و سلامت فرآورده‌های گوشتی موثر خواهد بود.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد