کارگروه ارتقای ایمنی و سلامت فرآورده‌های گوشتی تشکیل شد
4 September 2016 ساعت: 16:9



مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از تشکیل کارگروه ارتقای ایمنی و سلامت فرآورده‌های گوشتی خبر داد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایفدونا، بهروز جنت گفت: «به منظور ارتقای ایمنی و سلامت فرآورده‌های گوشتی و در راستای پایش و نظارت‌های مستمر بهداشتی کارگروه این فرآورده‌ها در اداره کل غذا تشکیل شد.»
وی ادامه داد: «همچنین هدف دیگر از ایجاد این کارگروه تدوین ضوابط مربوط به فرآورده‌های فاقد مولفه و ضابطه داخلی است که اداره کل، خواستار اعمال شرایط معقولانه‌تر بهداشتی، برای انواع وارداتی آن بوده است» جنت افزود: «تدوین ضابطه کنسرو ماهی تن در روغن و اقدام صورت گرفته برای تدوین ضابطه کنسرو ساردین ازجمله فعالیت‌هایی است که در راستای ارتقای ایمنی و سلامت فرآورده‌های گوشتی انجام شده است.»
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: «پس از تشکیل جلسات کارگروه مشترک بین این اداره کل، سازمان دامپزشکی، سلامت محیط و کار، آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو مقرر شد برای ارتقا سلامت محصولات پروتئینی پروپوزال مشترک با همکاری ارگان‌های و سازمان‌های نامبرده تدوین شود که این مهم نیز درحال طی مراحل خود است.»
جنت اضافه کرد: «بازدید از برخی کارخانه‌های تولیدکننده و مصرف‌کننده تخم‌مرغ پاستوریزه و محصولات حاصل از آن به منظور بررسی دستگاه سانتریفوژهای تخم‌مرغ شکن، جمع‌آوری نتایج آزمایشگاهی برای ارائه گزارش و تصمیم‌گیری به منظور استفاده از این دستگاه‌ها در کارخانجات موادغذایی مصرف‌کننده تخم‌مرغ به لحاظ مخاطرات بهداشتی حاصل از آن ازجمله فعالیت‌های پایه‌ای این اداره کل است.»
جنت در پایان تاکید کرد: «تشکیل این کارگروه قطعا در ارتقای ایمنی و سلامت فرآورده‌های گوشتی موثر خواهد بود.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد