معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛
نشست خبری همایش کشوری آزمایشگاههای برتر با حضور رئیس سازمان غذا و دارو و مدیرکل آزمایشگاههای مرجع این سازمان برگزار شد.
سازمان غذا و دارو مسئول کنترل و نظارت بر فراردههای سلامتمحور
12 January 2016 ساعت: 17:1
12 January 2016 ساعت: 17:1
نشست خبری همایش کشوری آزمایشگاههای برتر با حضور رئیس سازمان غذا و دارو و مدیرکل آزمایشگاههای مرجع این سازمان برگزار شد.
به گزارش سپید آنلاین، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در این نشست با تاکید بر اینکه مسئولیت نظارن بر سلامت فراوردههای سلامتمحور بر عهده سازمان غذا و دارو است، از وجود دستگاههای متعددی چون سازمان استاندارد و دامپزشکی در حوزه نظارت بر برخی فراوردهها یاد کرد و گفت: «گاهی لازم است در حیطه کار نظارتی لاجرم همکاریهایی با سازمانهای دیگر داشته باشیم. مثلا فراوردههای گوشتی تا زمانی که به صورت خام مورد استفاده قرار میگیرد به حوزه نظارتی سازمان دامپزشی برمیگردد که البته در یکی دو سال اخیر همکاریهای خوبی در این زمینه با سازمانهای مختلف داشته و این همکاریها در حال توسعه است.»
دیناروند با بیان اینکه 263 آزمایشگاه معتبر در بخش خصوصی و دولتی با سازمان غذا و دارو همکاری دارد، افزود: «تمامی کالاهای سلامتمحوری که وارد ایران میشود به فراخور اهمیت و حساسیتی که دارند در یکی از این آزمایشگاهها مورد بررسی قرار میگیرند.»
معاون وزیر بهداشت با مقایسه فراوردههای بررسی شده در آزمایشگاههای استانی و فراوردههای بررسی شده در آزمایشگاه مرجع سازمان گفت: «از تمامی فراوردههایی که در آزمایشگاه استانها مورد بررسی قرار گرفته 24 درصد برگشتی و از نمونههای ارجاع شده به آزمایشگاه مرجع 7 درصد برگشتی داشتهایم. این اختلاف آمار نیز مربوط به آن است که در آزمایشگاههای استانی و معمولی نمونههایی از بهداشت محیط همچون قصابیها و رستورانها نیز مورد بررسی قرار گرفته است و این افزایش تقلب در فراوردهها به همین دلیل است.»
دیناروند با بیان اینکه 263 آزمایشگاه معتبر در بخش خصوصی و دولتی با سازمان غذا و دارو همکاری دارد، افزود: «تمامی کالاهای سلامتمحوری که وارد ایران میشود به فراخور اهمیت و حساسیتی که دارند در یکی از این آزمایشگاهها مورد بررسی قرار میگیرند.»
معاون وزیر بهداشت با مقایسه فراوردههای بررسی شده در آزمایشگاههای استانی و فراوردههای بررسی شده در آزمایشگاه مرجع سازمان گفت: «از تمامی فراوردههایی که در آزمایشگاه استانها مورد بررسی قرار گرفته 24 درصد برگشتی و از نمونههای ارجاع شده به آزمایشگاه مرجع 7 درصد برگشتی داشتهایم. این اختلاف آمار نیز مربوط به آن است که در آزمایشگاههای استانی و معمولی نمونههایی از بهداشت محیط همچون قصابیها و رستورانها نیز مورد بررسی قرار گرفته است و این افزایش تقلب در فراوردهها به همین دلیل است.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد