رئیس سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛
کاهش 30 درصدی مصرف نمک و سدیم تا سال 2025
11 July 2016 ساعت: 17:7



مهم‌ترین عامل در شیوع بیماری‌های غیر واگیردار نظیر دیابت، سرطان و غیره تغذیه افراد است و به همین دلیل بسیاری از متصدیان امور سلامت مهم‌ترین برنامه‌های خود را در جهت کاهش مواد غذایی آسیب‌رسان می‌ریزند. بر اساس اعلام‌ سازمان غذا و دارو وضعیت کشور در خصوص مصرف نمک، شکر و چربی خوب نیست و مسئولین برای کاهش آن برنامه‌ریزی کرده‌اند.
به گزارش سپیدآنلاین، رئیس سازمان غذا و دارو در همین خصوص گفت: «هدف‌گذاری ما این است که تا سال ۲۰۲۵ میزان مصرف نمک و سدیم را ۳۰ درصد کاهش دهیم و در عین حال اقدامی انجام دهیم تا دیابت به میزان ۵۰ درصد کاهش یابد.» او معتقد است موضوع غذا و تغذیه دو عامل و ریسک فاکتور اصلی هستند که در مداخله‌های اجتماعی سلامت تاثیر دارند.
رسول دیناروند افزود: «در حال حاضر میزان مصرف شکر ۳۰ درصد افزایش یافته است. البته در حوزه فراورده‌های غذایی اقدامات ما از دو سال گذشته آغاز شد؛ به طوری‌که بر اساس این اقدامات شرکت‌هایی که فراورده‌های ناسالم تولید می‌کنند از تبلیغ محصول خود ممنوع هستند و شرکت‌هایی که فراورده‌های آنها از نظر سلامت مورد تایید ماست، مورد حمایت سازمان غذا و دارو بوده و حتی در مراسم رونمایی فراورده‌های آنها نیز شرکت می‌کنیم.»
همچنین رئیس سازمان غذا و دارو پیرامون درج چراغ راهنمای تغذیه بر فراورده‌های غذایی توضیح داد: «اکنون بیش از ۶۰ درصد فراورده‌ها دارای چراغ راهنمایی تغذیه هستند. البته در برخی استان‌ها درج چراغ راهنمای تغذیه به ۱۰۰ درصد فراورده‌ها رسیده و کمترین درصد درج آن در برخی استان‌ها ۴۰ درصد است.»
او درباره فهرست غذاهای آسیب‌رسان با گلایه از رسانه‌ها گفت: «فهرست کالاها و غذاهای آسیب‌رسان ابلاغ شد و رسانه‌ها از جمله صداوسیما دیگر این غذاها را تبلیغ نمی‌کنند.»
دیناروند گفت: «در این راستا استاندارد روغن، نوشابه و بسیاری از مواد غذایی بازنگری شده است. حد مجاز شکر در نوشابه‌ها از 11 درصد به 9 درصد کاهش پیدا کرده و حد مجاز اسید چرب ترانس نیز از 5 درصد به 2 درصد کاهش یافته است.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد