رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو با اشاره به شایع بودن بیماریهای دیابت، چربی خون، پرفشاری و کبد چرب بین مردم از آنها خواست که برای حفظ سلامتی و پیشگیری از ابتلا به این بیماریها از مصرف غذاهای چرب، شیرین و شور پرهیز کنند.
نسترن محمدی افزود: «برای شناسایی خوراکیهای چرب، شیرین و شور در سطح بازار روی محصولات، چراغ راهنمای تغذیهای نصب شده و این چراغ راهنماها یا نشانگرهای تغذیهای به مصرفکننده کمک میکند تا سالمترین محصول غذایی را بر اساس شرایط خود استفاده کند.» وی یادآور شد: «سال گذشته برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای غیرواگیر مانند دیابت، بخشنامهای از سازمان غذا و دارو به تمام تولیدکنندگان محصولات غذایی ابلاغ شد تا اقدام به کاهش مصرف قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس در محصولات خود کنند و در سال جاری نیز در حال پایش این برنامه هستیم تا به نتیجه موثری برسیم.»
وی در ادامه با تشریح دیگر اصول تغذیهای برای حفظ سلامتی به انواع روغنها اشاره کرد و گفت: «برای غذاهایی که نیاز به سرخ شدن دارند باید از روغن سرخکردنی خانوار و برای غذاهایی که نیاز به سرخ کردن ندارند بهتر است از سایر روغنها مانند روغن ذرت و آفتابگردان استفاده کرد.» محمدی اظهار داشت: همچنین در تغذیه سالم، محصول داغ و گرم نباید در کیسه فریزر نگهداری شود.»
ایفدانا