«۱۱ هزار واحد غذایی مجوز تولید صنعتی دارند و تولیدکنندگان سنتی، واحدهای صنعتی محسوب نمیشوند.»
به گزارش مهر، رسول دیناروند، گفت: «در این چند ساله اخیر دستگاههای نظارتی قویتر شدهاند و برخورد آنها با تخلفات با جدیت صورت میگیرد و وضعیت نظارت بر محصولات سلامتمحور بسیار بهتر شده است.»
وی افزود: «با توجه به نظارتهایی که صورت میگیرد و حساسیتی که مردم دارند و در نتیجه کمک دولت، در جهت ارتقاء کیفیت و سلامت فرآوردههای غذایی در کشور پیش میرویم.»
دیناروند اظهار داشت: «به مردم توصیه میکنیم که حتما لبنیات پاستوریزه را در سفره غذایی خود داشته باشند و تاکید میکنیم که شیر و لبنیات کم چرب را در سفره غذایی خود داشته باشند.»
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: «دو نوع تولیدکننده در کشور ما فعالیت میکنند؛ تولیدکنندههای صنعتی و سنتی.»
دیناروند خاطرنشان کرد: «۱۱ هزار واحد غذایی مجوز تولید صنعتی دارند و تولیدکنندگان سنتی واحدهای صنعتی محسوب نمیشوند و زیر نظر اصناف دیگر فعالیت میکنند.»
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: «مردم کالاهایی را که از سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت مجوز دارند با اطمینان مصرف کنند و از آنجا که سلامت مردم همواره در اولویت سازمان غذا و دارو است، اگر واحدهای مجوزدار کوچکترین تخلفی داشته باشند با جدیت با آنها برخورد میشود.»
دیناروند در پایان گفت: «صنعت غذایی ما در کشور پیشرو است و خوشبختانه در این عرصه صادرات بسیار خوبی نیز داریم.»