رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور گفت: «استفاده از آب سالم، کود با کیفیت و استفاده از سموم مناسب دفع آفات محصولات کشاورزی در تولید محصولات کشاورزی سالم موثر است.»
مجید حاجیفرجی با اشاره به فعالیتهای علمی و تحقیقاتی انستیو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور گفت: «طی چند سال اخیر این انستیتو وضعیت تغذیهای و امنیت غذایی مردم را با هدف استخراج چالشها و بیان راهکارها به فراخور زمان و مکان مورد بررسی قرار داده است.»
وی یکی از ارکان اصلی سلامت جوامع را توجه به سلامت و امنیت غذا و تغذیه بیان کرد و افزود: «یکی از اقدامات ارزنده انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی پایش غذا و تغذیه کشور است که در این راستا وضعیت امنیت غذا و تغذیهای مردم در همه استانها پایش میشود.»
بهگزارش مهر، رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه پایش غذا و تغذیه در کشور توسط این انستیتو به صورت علمی انجام میشود، گفت: «از آنجا که فعالیت و اقدامات ارگانهای نظارتی مثل سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی بر روی غذا به صورت اجرایی است به همین علت این انستیتو با رویکرد علمی و تحقیقاتی مسائل لازم در بحث نظارت اجرایی را بررسی کرده تا نتایج حاصل از این تحقیقات در برنامهریزیهای نظارت و پایش اجرایی گنجانده شود.»