پژوهشگران دریافتند که مصرف شیر مادر باعث جلوگیری از ایجاد عارضه حساسیت در افرادی که در دوران نوزادی آن را مصرف کردهاند، نمیشود و در ابتلای افراد به عارضههای حساسیت، هیچ تفاوتی بین نوزادان تغذیه شده با شیر مادر و یا مکملهای شیر خشک وجود ندارد. درواقع، علیرغم این که شیر مادر بهترین تغذیه برای نوزادان محسوب میشود، مصرف این ماده ارزشمند غذایی باعث جلوگیری از ایجاد عارضه حساسیت در فرد نمیشود .
کوئیدلین کوک، از محققان این تیم پژوهشی در رابطه با این مساله میگوید: «ما در بررسیها و آمار ابتلای هر دو گروه (کودکانی که از شیر مادر تغذیه شده و کودکانی که از مکملهای شیر خشک استفاده کردهاند) به تب یونجه، اعداد مشابهی به دست آوردهایم. همچنین ما اعداد مشابهی را نیز در این دو گروه برای ابتلا به آسم، آلرژی غذایی و اگزما پیدا کردهایم.»