چاپ خبر
مجوز تولید برای۱۱ هزار واحد غذایی صنعتی
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو گفت:
روزنامه سپید   |   اخبار 7   |   15 آذر 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d4519

«۱۱ هزار واحد غذایی مجوز تولید صنعتی دارند و تولیدکنندگان سنتی، واحدهای صنعتی محسوب نمی‌شوند.»
به گزارش مهر، رسول دیناروند، گفت: «در این چند ساله اخیر دستگاه‌های نظارتی قوی‌تر شده‌اند و برخورد آنها با تخلفات با جدیت صورت می‌گیرد و وضعیت نظارت بر محصولات سلامت‌محور بسیار بهتر شده است.»

       وی افزود: «با توجه به نظارت‌هایی که صورت می‌گیرد و حساسیتی که مردم دارند و در نتیجه کمک دولت، در جهت ارتقاء کیفیت و سلامت فرآورده‌های غذایی در کشور پیش می‌رویم.»

       دیناروند اظهار داشت: «به مردم توصیه می‌کنیم که حتما لبنیات پاستوریزه را در سفره غذایی خود داشته باشند و تاکید می‌کنیم که شیر و لبنیات کم چرب را در سفره غذایی خود داشته باشند.»

       رئیس سازمان غذا و دارو گفت: «دو نوع تولیدکننده در کشور ما فعالیت می‌کنند؛ تولیدکننده‌های صنعتی و سنتی.»

       دیناروند خاطرنشان کرد: «۱۱ هزار واحد غذایی مجوز تولید صنعتی دارند و تولیدکنندگان سنتی واحدهای صنعتی محسوب نمی‌شوند و زیر نظر اصناف دیگر فعالیت می‌کنند.»

       رئیس سازمان غذا و دارو گفت: «مردم کالاهایی را که از سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت مجوز دارند با اطمینان مصرف کنند و از آنجا که سلامت مردم همواره در اولویت سازمان غذا و دارو است، اگر واحدهای مجوزدار کوچکترین تخلفی داشته باشند با جدیت با آنها برخورد می‌شود.»

       دیناروند در پایان گفت: «صنعت غذایی ما در کشور پیشرو است و خوشبختانه در این عرصه صادرات بسیار خوبی نیز داریم.»