رژیم غذایی کمچربی اغلب بهعنوان شیوهای برتر برای کاهش وزن تبلیغ میشوند، اما یک بازبینی جدید بیانگر آن است که این شیوه موثرتر از سایر شیوهای کاهش وزن نیست.
براساس این بررسی به نظر میرسد موفقیت در کاهش وزن به میزان رعایت طرح اختصاصی کاهش وزن برای هر فرد مربوط است.
توبیاس گفت: «توانایی حفظ رژیم غذایی برای مدت طولانی احتمالا پیشبینیکننده این است که آیا یک رژیم غذایی برای کاهش وزن مفید است یا نه.»
این تجزیه و تحلیل جدید در ۳۰ اکتبر به صورت آنلاین در ژورنال دیابت و اندوکرینولوژی لنست منتشر شده است. این پژوهش با حمایت انجمن دیابت آمریکا و انستیتوهای ملی بهداشت آمریکا انجام گرفته است.
توبیاس و همکارانش برای انجام این آنالیز ۴۳ بررسی منتشرشده حاوی بیش از ۶۰ هزار بزرگسال را بررسی کردند. افرادی که روی رژیمهای غذاهایی کمچربی بودند، وزن کم کردند. اما افراد از رژیم غذایی کمکربوهیدرات پیروی کرده بودند، نسبت به افراد با رژیم غذایی کمچربی پس از مدت یک سال بیش از یک کیلوگرم سبکتر شده بود. به گفته این پژوهشگران میزان میانگین کاهش وزن در میان همه گروهها حدود ۳ کیلوگرم بود.