دلشاد، فلوشیپ درد با اشاره به اینکه احتمال ایجاد دیسک کمر در هر قسمت از ستون فقرات وجود دارد، گفت: اضافه وزن و چاقی، نوع شغل، ژنتیک خانوادگی و مصرف دخانیات از عوامل موثری هستند که ریسک ابتلا به دیسک کمر را افزایش میدهند.
سرپرست اداره کل فرآوردههای طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو گفت: شیرخشکهای رژیمی با حمایت دولت و نظارت تخصصی در اختیار بیماران قرار میگیرد.
دبیر انجمن علمی بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران درباره عفونتهای گوارشی پیش آمده توضیحاتی را ارائه کرد.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره وضعیت مصرف اسیدهای چرب ترانس در ایران و سیاستهای کاهش مصرف آن توضیح داد.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: کودکان برای خون سازی، رشد و تکامل و همچنین افزایش مقاومت بدن در برابر ابتلاء به عفونتها به آهن نیاز دارند.