رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه اعلام کرد:
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی گفت: «هر دو نوع کره گیاهی و حیوانی از نظر سلامتی تایید شده هستند.»
"مارگارین" و "کره حیوانی" به لحاظ سلامتی، مورد تایید هستند
12 مهر 1395 ساعت: 17:7
12 مهر 1395 ساعت: 17:7
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی گفت: «هر دو نوع کره گیاهی و حیوانی از نظر سلامتی تایید شده هستند.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، هدایت حسینی با اشاره به آزمایشهای انجام شده بر روی مارگارین و کره حیوانی، اظهار داشت: «آزمایشهای انجامشده روی مارگارین و کره حیوانی این نکته را به اثبات میرساند که هر دو گروه از سلامت کامل برخوردارند.»
وی با اشاره به اینکه مصرفکنندگان از تفاوت این دو آگاهی کامل دارند، افزود: «درباره کره گیاهی یا مارگارین، برچسب اطلاعرسانی بهصورت شفاف وجود دارد و مشتری نیز بدون هیچ مشکلی میتواند کالای مورد نظر خود را انتخاب کند.» حسینی اضافه کرد: «هرکدام از چربیهای حیوانی یا گیاهی، مزایای خاص خود را دارد و بهتر است این دو با هم مقایسه نشوند، زیرا همه چیز به گزینش مشتری مربوط میشود.»
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی درباره اعتراض برخی از کارشناسان، مبنیبر چرایی نام نهادن نام کره به چربی گیاهی، گفت: «این لفظی است که فرهنگستان زبان فارسی برای آن انتخاب کرده و اگر اعتراضی در این مورد باشد، باید توسط مسئولان فرهنگستان پیگیری شود.»
وی با اشاره به اینکه مصرفکنندگان از تفاوت این دو آگاهی کامل دارند، افزود: «درباره کره گیاهی یا مارگارین، برچسب اطلاعرسانی بهصورت شفاف وجود دارد و مشتری نیز بدون هیچ مشکلی میتواند کالای مورد نظر خود را انتخاب کند.» حسینی اضافه کرد: «هرکدام از چربیهای حیوانی یا گیاهی، مزایای خاص خود را دارد و بهتر است این دو با هم مقایسه نشوند، زیرا همه چیز به گزینش مشتری مربوط میشود.»
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی درباره اعتراض برخی از کارشناسان، مبنیبر چرایی نام نهادن نام کره به چربی گیاهی، گفت: «این لفظی است که فرهنگستان زبان فارسی برای آن انتخاب کرده و اگر اعتراضی در این مورد باشد، باید توسط مسئولان فرهنگستان پیگیری شود.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد