hacklink al hd film izle duşakabin fiyatları hack forum fethiye escort bayan escort - vip elit escort hacklink dizi film izle tüp bebek merkezi hacklink al crypter erotik film izle تحميل الإباحيةizmir escortwww.istanbulllescort.netvozol 10000 puffاباحي عربيsesso porno gratisFlorya EscortwpFlorya EscortFlorya otele gelen escortGrup escort floryaFlorya Kolombiya Escortvozol likitGüneşli EscortMerter Escortfree movies maldives www.morsalfabesibileklik.com.tr کاهش ۱۰درصدی قند در نوشابه‌ها و آبمیوه‌های صنعتی » سپید آنلاین
ابلاغیه وزارت بهداشت به کارخانجات تولید نوشابه و آبمیوه:
کاهش ۱۰درصدی قند در نوشابه‌ها و آبمیوه‌های صنعتی
7 شهریور 1395 ساعت: 13:6



مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از تصویب و ابلاغ کاهش۱۰درصدی قند در نوشابه‌ها و آبمیوه‌های صنعتی به صنایع خبر داد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، زهرا عبداللهی درخصوص آخرین اقدام وزارت بهداشت برای کاهش قند و شکر موجود در برخی محصولات غذایی گفت: «یکی از مهم‌ترین اقدامات برای کاهش ابتلا به بیماری‌های واگیر، بازنگری استاندارد قند و شکر موجود در محصولات غذایی و کاهش آن است.»
وی افزود: «با توجه به این موضوع، کاهش10درصدی قند در نوشابه‌ها از سوی وزارت بهداشت تصویب و به صنایع ابلاغ شد. به موجب این مصوبه، کارخانجات تولید کننده آبمیوه‌های صنعتی نیز موظف به اجرای این قانون هستند.» عبداللهی افزود: «در راستای کاهش قند موجود در کیک و شیرینی‌جات نیز درحال صحبت با صنایع قنادی‌ و شیرینی‌پزی‌ هستیم که میزان شکر موجود در این محصولات را کاهش دهند یا به جای آن از جایگزین‌های آن مثل "استویا" که شیرینی کمتری دارد و سالم‌تر است، استفاده کنند.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت همچنین با تاکید بر اینکه مصرف لبنیات پرچرب مورد تایید وزارت بهداشت نیست، اظهار کرد: «این وزارتخانه توصیه می‌کند مردم از شیر و لبنیات کم چرب یعنی کمتر از 2.5درصد چربی استفاده کنند؛ چون این چربی حیوانی است و باعث اضافه وزن، چاقی، چربی خون و بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.»
عبداللهی ادامه داد: «براساس ماده 37 قانون برنامه پنج توسعه مبنی بر ممنوعیت تبلیغ مواد غذایی آسیب‌رسان و تعلق گرفتن عوارض بر آنها، محصولات پرچرب نباید تبلیغ شوند. به همین سبب دریافت مالیات از تولیدکنندگان این محصولات نیز در دستورکار قرار گرفته‌ است. مصرف کننده حق انتخاب دارد و سازمان غذا و دارو نیز به همین دلیل به هر دو محصول کم چرب و پرچرب مجوز می‌دهد. ما هم با آموزش و فرهنگسازی موظف هستیم به مردم در این مورد اطلاعات کافی بدهیم و بگوییم از محصول کم‌چرب استفاده کنید.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو