ابلاغیه وزارت بهداشت به کارخانجات تولید نوشابه و آبمیوه:
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از تصویب و ابلاغ کاهش۱۰درصدی قند در نوشابهها و آبمیوههای صنعتی به صنایع خبر داد.
کاهش ۱۰درصدی قند در نوشابهها و آبمیوههای صنعتی
7 شهریور 1395 ساعت: 13:6
7 شهریور 1395 ساعت: 13:6
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از تصویب و ابلاغ کاهش۱۰درصدی قند در نوشابهها و آبمیوههای صنعتی به صنایع خبر داد.

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، زهرا عبداللهی درخصوص آخرین اقدام وزارت بهداشت برای کاهش قند و شکر موجود در برخی محصولات غذایی گفت: «یکی از مهمترین اقدامات برای کاهش ابتلا به بیماریهای واگیر، بازنگری استاندارد قند و شکر موجود در محصولات غذایی و کاهش آن است.»
وی افزود: «با توجه به این موضوع، کاهش10درصدی قند در نوشابهها از سوی وزارت بهداشت تصویب و به صنایع ابلاغ شد. به موجب این مصوبه، کارخانجات تولید کننده آبمیوههای صنعتی نیز موظف به اجرای این قانون هستند.» عبداللهی افزود: «در راستای کاهش قند موجود در کیک و شیرینیجات نیز درحال صحبت با صنایع قنادی و شیرینیپزی هستیم که میزان شکر موجود در این محصولات را کاهش دهند یا به جای آن از جایگزینهای آن مثل "استویا" که شیرینی کمتری دارد و سالمتر است، استفاده کنند.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت همچنین با تاکید بر اینکه مصرف لبنیات پرچرب مورد تایید وزارت بهداشت نیست، اظهار کرد: «این وزارتخانه توصیه میکند مردم از شیر و لبنیات کم چرب یعنی کمتر از 2.5درصد چربی استفاده کنند؛ چون این چربی حیوانی است و باعث اضافه وزن، چاقی، چربی خون و بیماریهای قلبی عروقی میشود.»
عبداللهی ادامه داد: «براساس ماده 37 قانون برنامه پنج توسعه مبنی بر ممنوعیت تبلیغ مواد غذایی آسیبرسان و تعلق گرفتن عوارض بر آنها، محصولات پرچرب نباید تبلیغ شوند. به همین سبب دریافت مالیات از تولیدکنندگان این محصولات نیز در دستورکار قرار گرفته است. مصرف کننده حق انتخاب دارد و سازمان غذا و دارو نیز به همین دلیل به هر دو محصول کم چرب و پرچرب مجوز میدهد. ما هم با آموزش و فرهنگسازی موظف هستیم به مردم در این مورد اطلاعات کافی بدهیم و بگوییم از محصول کمچرب استفاده کنید.»
وی افزود: «با توجه به این موضوع، کاهش10درصدی قند در نوشابهها از سوی وزارت بهداشت تصویب و به صنایع ابلاغ شد. به موجب این مصوبه، کارخانجات تولید کننده آبمیوههای صنعتی نیز موظف به اجرای این قانون هستند.» عبداللهی افزود: «در راستای کاهش قند موجود در کیک و شیرینیجات نیز درحال صحبت با صنایع قنادی و شیرینیپزی هستیم که میزان شکر موجود در این محصولات را کاهش دهند یا به جای آن از جایگزینهای آن مثل "استویا" که شیرینی کمتری دارد و سالمتر است، استفاده کنند.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت همچنین با تاکید بر اینکه مصرف لبنیات پرچرب مورد تایید وزارت بهداشت نیست، اظهار کرد: «این وزارتخانه توصیه میکند مردم از شیر و لبنیات کم چرب یعنی کمتر از 2.5درصد چربی استفاده کنند؛ چون این چربی حیوانی است و باعث اضافه وزن، چاقی، چربی خون و بیماریهای قلبی عروقی میشود.»
عبداللهی ادامه داد: «براساس ماده 37 قانون برنامه پنج توسعه مبنی بر ممنوعیت تبلیغ مواد غذایی آسیبرسان و تعلق گرفتن عوارض بر آنها، محصولات پرچرب نباید تبلیغ شوند. به همین سبب دریافت مالیات از تولیدکنندگان این محصولات نیز در دستورکار قرار گرفته است. مصرف کننده حق انتخاب دارد و سازمان غذا و دارو نیز به همین دلیل به هر دو محصول کم چرب و پرچرب مجوز میدهد. ما هم با آموزش و فرهنگسازی موظف هستیم به مردم در این مورد اطلاعات کافی بدهیم و بگوییم از محصول کمچرب استفاده کنید.»
برچسب ها
کاهش ۱۰درصدی قند در نوشابهها و آبمیوههای صنعتی زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ابلاغیه وزارت بهداشت به کارخانجات تولید نوشابه و آبمیوه
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد