وزیر بهداشت اعلام کرد:
وزیر بهداشت اعلام کرد نظارت بر صنوف تولید لبنیات سنتی وظیفه وزارت بهداشت نیست و این وزارتخانه از عهده این کار برنمیآید.![](/uploads/posts/2016-09/1474024601_photo_2016-02-14_19-37-14.jpg)
وزارت بهداشت مسئول نظارت بر لبنیات سنتی نیست
26 شهریور 1395 ساعت: 15:6
26 شهریور 1395 ساعت: 15:6
وزیر بهداشت اعلام کرد نظارت بر صنوف تولید لبنیات سنتی وظیفه وزارت بهداشت نیست و این وزارتخانه از عهده این کار برنمیآید.
![](/uploads/posts/2016-09/1474024601_photo_2016-02-14_19-37-14.jpg)
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایرنا، سیدحسن هاشمی در حاشیه بازدید از پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی شیرینی، شکلات و بیسکویت ایران و در جمع خبرنگاران گفت: «بهطور حتم صنوف عرضه لبنیات سنتی باید مورد نظارت قرار گیرند، اما اداره این اماکن به عهده دستگاههای دیگری است و وزارت صنایع باید به وظایف خود عمل کند.»
هاشمی افزود: «وظیفه وزارت بهداشت اعلام استانداردها و نظارت بر صنایع شناسنامهدار است و باید مسئولان دیگری پاسخگوی عملکرد صنوفی باشند که شناسنامه یا مجوز بهداشتی از این وزارتخانه ندارند.» وزیر بهداشت اضافه کرد: «با توجه به شیوع بیماری قند در کشور به دنبال کاهش میزان مصرف شکر و حتی روغن در کشور هستیم که باید بخشی از آن از سوی مردم و بخش دیگر توسط تولیدکنندگان شیرینی و شکلات رعایت شود.»
هاشمی ابراز داشت: «نمیتوان افراد را از مصرف شیرینی و شکلات منع کرد، اما باید در تهیه آن به استانداردهای جهانی نزدیک شد. البته این صنف استانداردهای لازم را رعایت میکند؛ به طوری که اکنون شیرینی و شکلات ایران به 60کشور دنیا صادر میشود.» هاشمی اعلام کرد: «کیفیت شیرینی و شکلات ایران از وضع مطلوبی برخوردار است و میزان شکر و روغن مصرفی آن طبق استانداردهای سازمان غذا و داروست و برنامههای ملی و مصوبات شورای عالی سلامت در تولید آن رعایت میشود.»
هاشمی افزود: «وظیفه وزارت بهداشت اعلام استانداردها و نظارت بر صنایع شناسنامهدار است و باید مسئولان دیگری پاسخگوی عملکرد صنوفی باشند که شناسنامه یا مجوز بهداشتی از این وزارتخانه ندارند.» وزیر بهداشت اضافه کرد: «با توجه به شیوع بیماری قند در کشور به دنبال کاهش میزان مصرف شکر و حتی روغن در کشور هستیم که باید بخشی از آن از سوی مردم و بخش دیگر توسط تولیدکنندگان شیرینی و شکلات رعایت شود.»
هاشمی ابراز داشت: «نمیتوان افراد را از مصرف شیرینی و شکلات منع کرد، اما باید در تهیه آن به استانداردهای جهانی نزدیک شد. البته این صنف استانداردهای لازم را رعایت میکند؛ به طوری که اکنون شیرینی و شکلات ایران به 60کشور دنیا صادر میشود.» هاشمی اعلام کرد: «کیفیت شیرینی و شکلات ایران از وضع مطلوبی برخوردار است و میزان شکر و روغن مصرفی آن طبق استانداردهای سازمان غذا و داروست و برنامههای ملی و مصوبات شورای عالی سلامت در تولید آن رعایت میشود.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد