کدام روغن‌های خوراکی مفید هستند؟
7 تیر 1395 ساعت: 12:4



یک کارشناس غذا و دارو به تشریح خواص و مضرات انواع روغن‌های خوراکی پرداخت و گفت: «روغن زیتون شامل روغن زیتون بکر، تصفیه شده و خالص است که خطر ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق را به علت دارا بودن اسیدهای چرب اشباع نشده کاهش می‌دهد.»
به گزارش سپیدآنلاین، محمد کاظم‌زاده ادامه داد: «همچنین روغن گردو و اسید چرب امگا 3 که در گوشت ماهی و سبزیجات وجود دارد همچون روغن زیتون برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی مفیدند.» وی با بیان اینکه روغن آفتاب‌گردان برای سرخ کردن و پخت و پز مواد غذایی، کاربرد گسترده‌ای دارد، تصریح کرد: «این روغن در کنار روغن زیتون، از بهترین روغن‌ها برای پیشگیری از مشکلات قلبی و عروقی است، اما صرف زیاد آن نیاز به ویتامین E را بالا می‌برد، بنابراین نباید تنها روغن مصرفی خانواده‌ها باشد.»
کاظم‌زاده به مصرف دارویی و غذایی روغن بزرک اشاره کرد و گفت: «این روغن در قدیم محبوب‌ترین داروی ضد سرماخوردگی، سوختگی و درد معده بوده‌ و روغنی سالم است که دارای 90 درصد و یا بیشتر اسیدهای چرب غیر اشباع است که تاثیر مثبت بر روی خون و عروق و شریان‌ها دارد. این اسید چرب از دسته اسیدهای چرب امگا 3 است.» وی با بیان اینکه روغن کنجد یکی از روغن‌های اشباع نشده و مفید برای بدن است، خاطرنشان کرد: «این روغن نه تنها کلسترول خون را افزایش نمی‌دهد، بلکه نقش موثری در کاهش آن ایفا می‌کند. البته روغن کنجد در اثر حرارت دادن، خواص خود را از دست می‌دهد.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو