صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
کدام روغن‌های خوراکی مفید هستند؟

به گزارش سپیدآنلاین، محمد کاظم‌زاده ادامه داد: «همچنین روغن گردو و اسید چرب امگا 3 که در گوشت ماهی و سبزیجات وجود دارد همچون روغن زیتون برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی مفیدند.» وی با بیان اینکه روغن آفتاب‌گردان برای سرخ کردن و پخت و پز مواد غذایی، کاربرد گسترده‌ای دارد، تصریح کرد: «این روغن در کنار روغن زیتون، از بهترین روغن‌ها برای پیشگیری از مشکلات قلبی و عروقی است، اما صرف زیاد آن نیاز به ویتامین E را بالا می‌برد، بنابراین نباید تنها روغن مصرفی خانواده‌ها باشد.»
کاظم‌زاده به مصرف دارویی و غذایی روغن بزرک اشاره کرد و گفت: «این روغن در قدیم محبوب‌ترین داروی ضد سرماخوردگی، سوختگی و درد معده بوده‌ و روغنی سالم است که دارای 90 درصد و یا بیشتر اسیدهای چرب غیر اشباع است که تاثیر مثبت بر روی خون و عروق و شریان‌ها دارد. این اسید چرب از دسته اسیدهای چرب امگا 3 است.» وی با بیان اینکه روغن کنجد یکی از روغن‌های اشباع نشده و مفید برای بدن است، خاطرنشان کرد: «این روغن نه تنها کلسترول خون را افزایش نمی‌دهد، بلکه نقش موثری در کاهش آن ایفا می‌کند. البته روغن کنجد در اثر حرارت دادن، خواص خود را از دست می‌دهد.»