مدیرکل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خبر داد
ابلاغ پروتکل‌های پیشگیری از کرونا به صنایع غذایی کشور
30 اردیبهشت 1399 ساعت: 18:2



مدیرکل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: «پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت کرونا به تمامی واحدهای صنعتی خوراکی و آشامیدنی ابلاغ شده و نظارت بر رعایت آن با جدیت پیگیری می‌شود.»
به گزارش سپید آنلاین، محمد حسین عزیزی روز سه شنبه درباره اقدامات انجام ‌شده برای پیشگیری از بروز و شیوع کرونا در حوزه محصولات خوراکی اظهار کرد: «اگرچه شواهدی درمورد انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی دیده نشده، اما از زمان شیوع کرونا در کشور الزامات مورد نیاز به ‌منظور پیشگیری از شیوع بیماری بین کارکنان واحدهای تولیدکننده مواد غذایی و آشامیدنی و میزان تاثیرگذاری آن بر سلامت محصول مورد بررسی قرار گرفته است.»

وی افزود: «در اسفند ۹۸ مقررات و پروتکل‌های اجرایی وضع‌ شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی (فائو) و سازمان جهانی بهداشت ابلاغ شد و اداره کل غذای سازمان غذا و دارو نیز پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری را تهیه و به منظور اجرا به واحدهای تولیدکننده، مراکز نگهداری (انبارها) و مراکز پخش مرتبط به معاونت‌های غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ کرد.»

مدیرکل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: «رعایت سختگیرانه و تشدید نظارت بر اجرای پروتکل‌های ابلاغی توسط سازمان غذا و دارو در صنایع غذایی به طور جدی دنبال می‌شود.»

به گزارش سازمان غذا و دارو عزیزی در پایان اظهار کرد: «ضمن پیگیری ویژه به ‌منظور رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مرتبط با پیشگیری از کرونا در کشورهای صادرکننده کالا به ایران، دستورالعملی برای اطلاع کشورهای منطقه برای حصول اطمینان از شرایط تولید و حفظ سلامت محصول در تجارت کالاهای غذایی و آشامیدنی تهیه شده است که از طریق وزارت امور خارجه اطلاع رسانی خواهد شد.»
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو