hacklink al fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle film izle hack forum marsbahis casibom giriş casibom betwinner marsbahis güncel giriş 1win jojobetmatadorbetjojobetmatadorbetLiseli Pornojojobetbahsegelcasibommarsbahiscasibomjojobetcasibomsahabetjojobet girişcasibomcasibommatadorbetimajbetmarsbahisimajbetcasibomsekabetbetebetjojobetdinamobetmatbetdumanbetcasibommarsbahisholiganbetgrandpashabetdinamobetbahsegelmeritkingjojobetjojobetonwinjojobetbetkanyongrandpashabetsekabetmeritkingmatbetmatadorbetbetebetmeritkingbetturkeycasibomjojobetbetparkmavibetmarsbahiscasibommatbetmatbet girişjojobet girişholiganbetbetist giriştümbetpusulabetbetparkholiganbettümbetpusulabetbetkanyonnakitbahisdinamobetpiabellacasinobahsegelmarsbahiskralbetjojobetcratosslotsekabetmarsbahis girişmarsbahiscasibombahiscomsahabetJojobetcasibom,casibom giriş sekabet girişMatbetbetparkelexbetbotnet satın alcasibomcasibom giriş توصیه نوروزی سازمان استاندارد درباره مصرف فرآورده‌های گوشتی و لبنی » سپید آنلاین
توصیه نوروزی سازمان استاندارد درباره مصرف فرآورده‌های گوشتی و لبنی
25 اسفند 1395 ساعت: 14:12



سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: هر نوع فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای تاریخ تولید و انقضای معتبر بوده و روی آن نوع و درصد گوشت بکار رفته، درج شده باشد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از سازمان ملی استاندارد؛ دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال این سازمان روز چهارشنبه با انتشار اطلاعیه ای از عموم هموطنان خواست با توجه به انجام سفرهای نوروزی و افزایش استفاده از غذاهای فوری (فست فودها) نظیر سوسیس و کالباس و محصولات لبنی به توصیه های این سازمان توجه کنند.
سازمان استاندارد در اطلاعیه خود از مردم خواست تا در هنگام خرید توجه داشته باشند که محصول خریداری شده دارای نشان استاندارد باشد و از خرید محصولات فاقد این علامت خودداری شود. این سازمان با اشاره به اینکه همه محصولات دارای نشان استاندارد معتبر مورد تایید این سازمان است، آورده است: هموطنان می توانند برای اطمینان از معتبر بودن آن کد 10 رقمی درج شده روی محصول را به سامانه 10001517 پیامک کنند.
براساس این اطلاعیه، فرآوردهای گوشتی مانند سوسیس و کالباس و محصولات لبنی باید در یخچال نگهداری شود و حمل و نقل و توزیع این فرآورده ها تا زمان فروش باید با همین شرایط باشد و از قراردادن آن در بیرون از یخچال خودداری شود.
برچسب ها
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو