سازمان غذا و دارو:
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اعمال نظارت کامل بر فرآوردههای غذایی تولید داخل و وارداتی، شایعاتی که درخصوص 'احتمال بالای سرطانزا بودن' یکی از برندهای کرم شکلات فندقی منتشر شده است، را تکذیب کرد.
شکلاتهای فندقی تحت نظارت دقیق هستند
10 بهمن 1395 ساعت: 13:11
10 بهمن 1395 ساعت: 13:11
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اعمال نظارت کامل بر فرآوردههای غذایی تولید داخل و وارداتی، شایعاتی که درخصوص 'احتمال بالای سرطانزا بودن' یکی از برندهای کرم شکلات فندقی منتشر شده است، را تکذیب کرد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از سازمان غذا و دارو، نسترن محمدی گفت: پروانههای این محصول از ابتدای سال 1390 در اداره کل نظارت بر مواد غذایی، پس از بررسی مدارک و مستندات مربوطه صادر و مجددا در سال 94 تمدید شد.
محمدی افزود: در زمان ورود فرآوردههای غذایی، فاکتورهای ایمنی و کیفیت از نظر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی مطابق با مقررات ملی و بهداشتی مربوطه مورد ارزیابی و آزمایش قرار میگیرد. وی اضافه کرد: کرم کاکائو فندقی مذکور به ترتیب از 20، 47،13 و 7 درصد روغن، شکر، فندق، کاکائو و حدود 9درصد پودر شیر خشک و آب پنیر تشکیل شده است.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: 100 گرم محصول نامبرده شده دارای 11 گرم اسید چرب اشباع و یک درصد گرم اسید چرب ترانس است. محمدی در عین حال تصریح کرد: مصرف فرآورده های اینچنینی از منظر دریافت بالای اسید چرب اشباع و ترانس، ممکن است سلامتی را با چالش مواجه کند اما اینکه موجبات سرطان زایی شود بحثی است که مبنای قانونی ندارد.
به گفته وی، هرچه میزان دریافت چربی های اشباع شده کم باشد سلامتی قلب بیشتر بوده و تناسب اندام بهتر حفظ خواهد شد.
محمدی از مردم خواست هنگام خرید محصولات غذایی از جمله شکلات های فندقی به برچسب اصالت و شماره پروانه بهداشتی ورود توجه کرده و از خرید محصولات فاقد مجوز های لازم از وزارت بهداشت خودداری کنند.
گفتنی است چندی است احتمال بالای سرطانزا بودن یکی از برندهای کرم شکلات فندقی تولید شده در کارخانه های ایتالیایی و لهستانی در برخی شبکه های مجازی منتشر شد.
محمدی افزود: در زمان ورود فرآوردههای غذایی، فاکتورهای ایمنی و کیفیت از نظر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی مطابق با مقررات ملی و بهداشتی مربوطه مورد ارزیابی و آزمایش قرار میگیرد. وی اضافه کرد: کرم کاکائو فندقی مذکور به ترتیب از 20، 47،13 و 7 درصد روغن، شکر، فندق، کاکائو و حدود 9درصد پودر شیر خشک و آب پنیر تشکیل شده است.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: 100 گرم محصول نامبرده شده دارای 11 گرم اسید چرب اشباع و یک درصد گرم اسید چرب ترانس است. محمدی در عین حال تصریح کرد: مصرف فرآورده های اینچنینی از منظر دریافت بالای اسید چرب اشباع و ترانس، ممکن است سلامتی را با چالش مواجه کند اما اینکه موجبات سرطان زایی شود بحثی است که مبنای قانونی ندارد.
به گفته وی، هرچه میزان دریافت چربی های اشباع شده کم باشد سلامتی قلب بیشتر بوده و تناسب اندام بهتر حفظ خواهد شد.
محمدی از مردم خواست هنگام خرید محصولات غذایی از جمله شکلات های فندقی به برچسب اصالت و شماره پروانه بهداشتی ورود توجه کرده و از خرید محصولات فاقد مجوز های لازم از وزارت بهداشت خودداری کنند.
گفتنی است چندی است احتمال بالای سرطانزا بودن یکی از برندهای کرم شکلات فندقی تولید شده در کارخانه های ایتالیایی و لهستانی در برخی شبکه های مجازی منتشر شد.
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد