هشدار وزارت بهداشت درباره مصرف آش،حلیم و زولبیا و بامیه مراکز غیرمجاز
12 June 2016 ساعت: 14:6
12 June 2016 ساعت: 14:6
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اعلام ابلاغ برنامه تشدید برخورد با اغذیه فروشیهای متخلف در ماه رمضان درباره مصرف آش، حلیم، زولبیا و بامیههای مراکز غیرمجاز هشدار داد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایرنا، محسن فرهادی درباره برنامههای وزارت بهداشت برای جلوگیری از ارائه مواد غذایی مضر در ماه رمضان، گفت: «قبل از شروع ماه مبارک رمضان بخشنامه تشدید بازرسیهای بهداشتی با امضای معاون بهداشت وزیر بهداشت به همه دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شد.»
فرهادی افزود: «در این بخشنامه تکلیف وظایف همه دانشگاههای علوم پزشکی برای تشدید نظارت بر اغذیه فروشیها، اعم از مراکز دارای مجوز و مراکز غیرمجاز و دستفروشی و نیز تغییر ساعات بازرسی از ساعات ظهر به ساعات افطار تا سحر مشخص شده است.»
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اضافه کرد: «گروه اصلی هدف این بازرسیها نیز مراکز عرضه آش،حلیم، رستورانها، مراکز تفریحی، مراکز تفریحی آبی، شیرینیفروشیها و قنادیها و مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه و شیرینیهای مشابه ازجمله شیرینی خوشکار در شمال کشور است.»
فرهادی گفت: «در این بازرسیها علاوه بر کنترل کیفی مواد غذایی عرضه شده از نظر نوع روغن و مواد اولیه استفاده شده، وضعیت محل ارائه و نحوه نگهداری مواد غذایی کنترل میشود.» وی افزود: «علاوه بر بازرسیهای وزارت بهداشت، خود مردم نیز باید مراقبتهای لازم را داشته باشند. بهعنوان مثال زولبیا، بامیه و آش و حلیم را از اماکنی خریداری کنند که در طول سال فعالیت قانونی را با دریافت مجوز و پروانه فعالیت انجام میدهند و جزو برندهای شناخته شده هستند.»
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت هشدار داد: «متاسفانه در ماه رمضان تعداد زیادی دستفروش یا سایر اماکنی که در طول سال فعالیتهای دیگری داشتهاند با اجاره کردن یک محل یا به صورت دوره گردی و دستفروشی به عرضه مواد غذایی ازجمله زولبیا و بامیه یا آش و حلیم اقدام میکنند که از نظر وزارت بهداشت همه این نوع فعالیتها غیرقانونی است و درصورت مشاهده جمع آوری میشوند.»
فرهادی گفت: «گزارشهای متعددی وچود دارد که در اماکن بدون مجوز تهیه و توزیع زولبیا، بامیه و آش و حلیم، بهصورت زیرزمینی و با استفاده از مواد غذایی بیکیفیت و غیربهداشتی این نوع مواد غذایی تهیه میشود و اغلب در این اماکن شرایط نگهداری بهداشتی رعایت نمیشود و بسیاری از آنها نه تنها صلاحیت این کار را ندارند بلکه حتی وسایل و ابزار لازم برای این نوع فعالیت را نیز ندارند.»
فرهادی اضافه کرد: «با توجه به اینکه تعداد دستفروشها و اماکن غیرمجاز ارائه مواد غذایی در ماه رمضان بسیار زیاد است از مردم میخواهیم در وهله اول از این مراکز خرید نکنند و در قدم بعدی با تماس با شماره 190 یا 1490 مورد تخلف را گزارش کنند تا در اسرع وقت پیگیری و با متخلفان برخورد شود.»
فرهادی افزود: «در این بخشنامه تکلیف وظایف همه دانشگاههای علوم پزشکی برای تشدید نظارت بر اغذیه فروشیها، اعم از مراکز دارای مجوز و مراکز غیرمجاز و دستفروشی و نیز تغییر ساعات بازرسی از ساعات ظهر به ساعات افطار تا سحر مشخص شده است.»
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اضافه کرد: «گروه اصلی هدف این بازرسیها نیز مراکز عرضه آش،حلیم، رستورانها، مراکز تفریحی، مراکز تفریحی آبی، شیرینیفروشیها و قنادیها و مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه و شیرینیهای مشابه ازجمله شیرینی خوشکار در شمال کشور است.»
فرهادی گفت: «در این بازرسیها علاوه بر کنترل کیفی مواد غذایی عرضه شده از نظر نوع روغن و مواد اولیه استفاده شده، وضعیت محل ارائه و نحوه نگهداری مواد غذایی کنترل میشود.» وی افزود: «علاوه بر بازرسیهای وزارت بهداشت، خود مردم نیز باید مراقبتهای لازم را داشته باشند. بهعنوان مثال زولبیا، بامیه و آش و حلیم را از اماکنی خریداری کنند که در طول سال فعالیت قانونی را با دریافت مجوز و پروانه فعالیت انجام میدهند و جزو برندهای شناخته شده هستند.»
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت هشدار داد: «متاسفانه در ماه رمضان تعداد زیادی دستفروش یا سایر اماکنی که در طول سال فعالیتهای دیگری داشتهاند با اجاره کردن یک محل یا به صورت دوره گردی و دستفروشی به عرضه مواد غذایی ازجمله زولبیا و بامیه یا آش و حلیم اقدام میکنند که از نظر وزارت بهداشت همه این نوع فعالیتها غیرقانونی است و درصورت مشاهده جمع آوری میشوند.»
فرهادی گفت: «گزارشهای متعددی وچود دارد که در اماکن بدون مجوز تهیه و توزیع زولبیا، بامیه و آش و حلیم، بهصورت زیرزمینی و با استفاده از مواد غذایی بیکیفیت و غیربهداشتی این نوع مواد غذایی تهیه میشود و اغلب در این اماکن شرایط نگهداری بهداشتی رعایت نمیشود و بسیاری از آنها نه تنها صلاحیت این کار را ندارند بلکه حتی وسایل و ابزار لازم برای این نوع فعالیت را نیز ندارند.»
فرهادی اضافه کرد: «با توجه به اینکه تعداد دستفروشها و اماکن غیرمجاز ارائه مواد غذایی در ماه رمضان بسیار زیاد است از مردم میخواهیم در وهله اول از این مراکز خرید نکنند و در قدم بعدی با تماس با شماره 190 یا 1490 مورد تخلف را گزارش کنند تا در اسرع وقت پیگیری و با متخلفان برخورد شود.»
برچسب ها
هشدار وزارت بهداشت درباره مصرف آش،حلیم و زولبیا و بامیه مراکز غیرمجاز, محسن فرهادی, معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد