اعلام جزئیات برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت:
آماده‌باش 800تیم سیار بهداشت محیط در عید
27 February 2016 ساعت: 18:2



معاون رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درخصوص جزییات اقدامات نوروزی وزارت بهداشت گفت: «بیش از 4000کارشناس بهداشت محیط در قالب بیش از 800 تیم سیار ساماندهی به حال آماده‌باش 45روزه درآمده‌اند و به‌طور مشخص همه روزه حتی در ایام تعطیل از 8 صبح تا 8 شب مشغول گشت‌زنی و بازرسی خواهند بود.»
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، محسن فرهادی درخصوص جزییات اقدامات نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت برای نظارت بر اماکن و بهداشت محیط، گفت: برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت با هدف کنترل بهداشت مواد غذایی، آب و محیط در مراکز تهیه و توزیع غذا و اماکن عمومی در سراسر کشور اجراء می‌شود. این برنامه از اول اسفند جاری آغاز شده و تا 15 فروردین 95 ادامه دارد. این کار با شروع مانور سراسری به منظور هماهنگی‌های بین بخشی و درون‌بخشی در همه استان‌ها انجام شده‌ است و تمام نیروها نیز ملبس به یونیفرم مخصوص این مانور بودند.
فرهادی از تمرکز ویژه این مرکز بر کنترل وضعیت بهداشت رستوران‌ها و سرویس‌های بهداشتی سرراهی، پارک‌ها، اماکن تفریحی آبی، استخرها، مراکز تفریحی بزرگ و همچنین هتل‌ها، متل‌ها، پانسیون‌ها، مراکز اقامتی و زیارتی و همچنین مراکز پمپ بنزین و اماکن بین‌راهی در ایام نوروز خبر داد.
فرهادی هدف عمده اجرای این طرح را در استان‌های مسافرپذیر مانند خراسان‌رضوی(مشهد)، تهران، اصفهان، فارس(شیراز)، مازندران، گیلان، هرمزگان، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، اردبیل و... عنوان کرد.
به گفته فرهادی بیش از 4000 کارشناس بهداشت محیط در قالب بیش از 800 تیم سیار ساماندهی به حال آماده‌باش 45 روزه درآمده‌اند و به طور مشخص همه روزه از 8 صبح تا 8 شب مشغول گشت‌زنی و بازرسی خواهند بود و حتی در ایام تعطیل هم این کشیک ادامه خواهد داشت.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت اعلام کرد: «یکی از اهداف عمده ما توجه ویژه به رستوران‌ها و سرویس‌های بهداشتی بین‌راهی است که معمولا مردم از آنها گله می‌کنند. کنترل پارک‌ها، اماکن تفریحی آبی، استخرها، مراکز تفریحی بزرگ و همچنین هتل‌ها، متل‌ها، پانسیون‌ها، مراکز اقامتی و زیارتی که تردد بیشتری در آنها وجود دارد نیز در این برنامه گنجانده شده است.»
فرهادی همچنین از کنترل توزیع مواد غذایی خبر داد و تصریح کرد: «هرچه به ایام نوروز بیشتر نزدیک شویم، کنترل این مراکز مثل قنادی‌ها که ساعت و میزان تولید آنها افزایش می‌یابد، بیشتر می‌شود.»
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزرات بهداشت با بیان اینکه مراکز پمپ بنزین و اماکن بین راهی نیز جزء محورهای کنترلی قرار دارند، اعلام کرد: «حجم عمده‌ای از نمونه‌های کنترل مواد غذایی قرار است به آزمایشگاه ارسال شود. امیدواریم بتوانیم تجهیزات مداخله‌ای در محل را راه‌اندازی کنیم و بخشی از کنترل‌ها به این سمت افزایش پیدا می‌کند.»
فرهادی اعلام کرد: «مردم می‌توانند برای اعلام شکایات و ثبت تخلفات با سامانه "بهداشت 190" به‌طور شبانه‌روزی تماس بگیرند و مطمئن باشند شکایت آنها دریافت و نتیجه آن نیز به آنها اعلام می‌شود.»
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد