وزارت بهداشت در آستانه ماه رمضان اعلام کرد:
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از آغاز نظارتهای این وزارتخانه بر مراکز عرضه مواد غذایی بهویژه بر قنادیها همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد.
تشدید نظارتها بر مراکز عرضه مواد غذایی با تمرکز بر قنادیها
6 June 2016 ساعت: 16:6
6 June 2016 ساعت: 16:6
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از آغاز نظارتهای این وزارتخانه بر مراکز عرضه مواد غذایی بهویژه بر قنادیها همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، محسن فرهادی درخصوص اقدامات مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت برای نظارت بر مراکز عرضه کننده مواد غذایی، گفت: «قبل از شروع ماه مبارک رمضان تیمهای وزارت بهداشت با یک ابلاغیه خطاب به دانشگاههای علوم پزشکی نوع فعالیت خود را تغییر میدهند. به دلیل اینکه مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی در طول روز تعطیل هستند، فرم و مدت بازرسیها را به قبل از افطار تا قبل از سحر ادامه میدهیم. عمدهترین محورهای فعالیت ما نیز کنترل ویژه رستورانها و مراکز تفریحی است که بعد از افطار فعالیتشان تشدید میشود.
فرهادی افزود: «با افزایش کنترل و بازرسیها، تمرکز کنترلهای ما نیز روی شیرینی فروشیها و قنادیها و همچنین غذاهای سنتی مثل حلیم پزی، آشپزیها، طباخیها و نانواییها خواهد بود. با استفاده از دستگاه سنجش پرتابل مداخلهای در محیط نیز نمونهبرداریها از مواد غذایی که مردم بیشتر مصرف میکنند در محل انجام میشود.»
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت استفاده چندباره از روغن بهویژه برای زولبیا و بامیه و همچنین افزایش مصرف نمک را یکی از نگرانیهای وزارت بهداشت در این ماه عنوان کرد و ادامه داد: «امیدواریم امسال بتوانیم با سنجش در محل اقدامات مداخلهای لازم را در این مورد انجام دهیم. تیم بازرسی بعضی از دانشگاهها نیز به دستگاههای سنجش در محل مجهز میشوند که بتوانند درصد نمک را در مواد غذایی کنترل کنند و آموزشهای لازم به مراکز را ارائه دهند.»
فرهادی تصریح کرد: «به دلیل اینکه مصرف ظروف یکبار مصرف در این ماه افزایش پیدا میکند، ما به مکانهایی که نذری میدهند یا مراسم افطار دارند اعلام میکنیم که از چه ظروفی میتوانند استفاده کنند. سیاست کلی ما این است که مصرف این ظروف را کاهش دهیم، اما اگر مردم مجبور به استفاده از آن هستند میتوانند از نوع مناسب آن استفاده کنند. ضمنا همه این ظروف نیز باید پروانه ساخت از وزارت بهداشت داشته باشند.»
فرهادی افزود: «با افزایش کنترل و بازرسیها، تمرکز کنترلهای ما نیز روی شیرینی فروشیها و قنادیها و همچنین غذاهای سنتی مثل حلیم پزی، آشپزیها، طباخیها و نانواییها خواهد بود. با استفاده از دستگاه سنجش پرتابل مداخلهای در محیط نیز نمونهبرداریها از مواد غذایی که مردم بیشتر مصرف میکنند در محل انجام میشود.»
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت استفاده چندباره از روغن بهویژه برای زولبیا و بامیه و همچنین افزایش مصرف نمک را یکی از نگرانیهای وزارت بهداشت در این ماه عنوان کرد و ادامه داد: «امیدواریم امسال بتوانیم با سنجش در محل اقدامات مداخلهای لازم را در این مورد انجام دهیم. تیم بازرسی بعضی از دانشگاهها نیز به دستگاههای سنجش در محل مجهز میشوند که بتوانند درصد نمک را در مواد غذایی کنترل کنند و آموزشهای لازم به مراکز را ارائه دهند.»
فرهادی تصریح کرد: «به دلیل اینکه مصرف ظروف یکبار مصرف در این ماه افزایش پیدا میکند، ما به مکانهایی که نذری میدهند یا مراسم افطار دارند اعلام میکنیم که از چه ظروفی میتوانند استفاده کنند. سیاست کلی ما این است که مصرف این ظروف را کاهش دهیم، اما اگر مردم مجبور به استفاده از آن هستند میتوانند از نوع مناسب آن استفاده کنند. ضمنا همه این ظروف نیز باید پروانه ساخت از وزارت بهداشت داشته باشند.»
برچسب ها
تشدید نظارتها بر مراکز عرضه مواد غذایی با تمرکز بر قنادیها, محسن فرهادی, معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد