مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تصریح کرد:
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از برنامهریزی این وزارتخانه برای اجرای اجباری استاندارد نان خبر داد و گفت: «میزان مصرف نمک در نان باید به زیر یکدرصد کاهش یابد.»
میزان مصرف نمک در نان باید به زیر یکدرصد کاهش یابد
5 April 2016 ساعت: 15:4
5 April 2016 ساعت: 15:4
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از برنامهریزی این وزارتخانه برای اجرای اجباری استاندارد نان خبر داد و گفت: «میزان مصرف نمک در نان باید به زیر یکدرصد کاهش یابد.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، زهرا عبداللهی، رئیس دفتر تغذیه وزارت بهداشت گفت: «شورایعالی سلامت و امنیت غذایی با ریاست رئیسجمهور و اعضای این شورا، متشکل از وزرا، قبل از نوروز تشکیل شد و مصوباتی را درپی داشت؛ یکی از این مصوبات بحث اجرای اجباری استاندارد نان بود.»
عبداللهی افزود: «درخصوص بهبود کیفیت نان، یکی از راه حلهایی که پیشنهاد شد، اجرای اجباری استاندارد نان بود. در طی این موضوع به دنبال برنامهریزی و اجرایی کردن دستورالعملهای این مصوبه هستیم. مصوبات پس از تایید اعضا و ریاستجمهوری، به دفتر هیئت دولت ابلاغ میشود و در نهایت ازطریق دبیرخانه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی اجرایی میشود.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: «در این دستورالعمل تاکید شده که میزان نمک در نان میبایست به زیر یک درصد کاهش یابد. از طرفی سند ملی سلامت روان و پیشگیری و کنترل ایدز نیز از مصوبات جلسهی آخر شورایعالی سلامت و امنیت مواد غذایی بود.»
عبداللهی افزود: «درخصوص بهبود کیفیت نان، یکی از راه حلهایی که پیشنهاد شد، اجرای اجباری استاندارد نان بود. در طی این موضوع به دنبال برنامهریزی و اجرایی کردن دستورالعملهای این مصوبه هستیم. مصوبات پس از تایید اعضا و ریاستجمهوری، به دفتر هیئت دولت ابلاغ میشود و در نهایت ازطریق دبیرخانه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی اجرایی میشود.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: «در این دستورالعمل تاکید شده که میزان نمک در نان میبایست به زیر یک درصد کاهش یابد. از طرفی سند ملی سلامت روان و پیشگیری و کنترل ایدز نیز از مصوبات جلسهی آخر شورایعالی سلامت و امنیت مواد غذایی بود.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد