صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
میزان مصرف نمک در نان باید به زیر یک‌درصد کاهش یابد

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، زهرا عبداللهی، رئیس دفتر تغذیه وزارت بهداشت گفت: «شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی با ریاست رئیس‌جمهور و اعضای این شورا،‌ متشکل از وزرا،‌ قبل از نوروز تشکیل شد و مصوباتی را درپی داشت؛ یکی از این مصوبات بحث اجرای اجباری استاندارد نان بود.»
عبداللهی افزود: «درخصوص بهبود کیفیت نان، یکی از راه حل‌هایی که پیشنهاد شد،‌ اجرای اجباری استاندارد نان بود. در طی این موضوع به دنبال برنامه‌ریزی و اجرایی کردن دستورالعمل‌های این مصوبه هستیم. مصوبات پس از تایید اعضا و ریاست‌جمهوری،‌ به دفتر هیئت دولت ابلاغ می‌شود و در نهایت ازطریق دبیرخانه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی اجرایی می‌شود.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: «در این دستورالعمل تاکید شده که میزان نمک در نان می‌بایست به زیر یک درصد کاهش یابد. از طرفی سند ملی سلامت روان و پیشگیری و کنترل ایدز نیز از مصوبات جلسه‌ی آخر شورای‌عالی سلامت و امنیت مواد غذایی بود.»