مردم هنگام خرید دقت کنند
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع کنترل سازمان غذا و دارو گفت: «برخی قنادیها برای اینکه ظاهر شیرینی جلوه خوبی داشته باشد، از رنگهایی استفاده میکنند که غیرمجاز هستند درصورتیکه نباید از این رنگها به خصوص رنگ زعفرانی استفاده شود.»
رنگهای غیرمجاز در برخی شیرینیها
14 March 2016 ساعت: 08:3
14 March 2016 ساعت: 08:3
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع کنترل سازمان غذا و دارو گفت: «برخی قنادیها برای اینکه ظاهر شیرینی جلوه خوبی داشته باشد، از رنگهایی استفاده میکنند که غیرمجاز هستند درصورتیکه نباید از این رنگها به خصوص رنگ زعفرانی استفاده شود.»
به گزارش «سپیدآنلاین» به نقل از خبرگزاری مهر، حسین رستگار اظهار داشت: «با نزدیک شدن به عید نوروز، خریدهای نوروزی مردم شروع میشود که ازجمله این خریدها، آجیل و شیرینیجات است که مردم باید در خرید آنها دقت کافی داشته باشند.» وی ادامه داد: «برخی قنادیها برای اینکه ظاهر شیرینی جلوه خوبی داشته باشد، از رنگهایی استفاده میکنند که غیرمجاز هستند.» وی افزود: «نباید از این رنگها به خصوص رنگ زعفرانی استفاده شود.» رستگار تصریح کرد: «برخیها از زردچوبه به جای زعفران برای رنگ پسته استفاده میکنند که مردم باید دقت داشته باشند.»
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع کنترل سازمان غذا و دارو در ادامه گفت: «با توجه به اینکه مصرف شیرینی در ایام نوروز بیشتر میشود، بیماران دیابتی باید دقت داشته باشند که شیرینی کمتری استفاده کنند.» رستگار ادامه داد: «مردم در نوروز سعی کنند شیرینیجات کمتری استفاده کنند و بیشتر مواد غذایی پرانرژی و پرکالری مثل میوه جات بخورند.»
وی صحبتهای خود را با یک توصیه به پایان برد: «شیرینیهایی که در آن روغن و شکر کمتری استفاده شده را خریداری و مصرف نمایید.»
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع کنترل سازمان غذا و دارو در ادامه گفت: «با توجه به اینکه مصرف شیرینی در ایام نوروز بیشتر میشود، بیماران دیابتی باید دقت داشته باشند که شیرینی کمتری استفاده کنند.» رستگار ادامه داد: «مردم در نوروز سعی کنند شیرینیجات کمتری استفاده کنند و بیشتر مواد غذایی پرانرژی و پرکالری مثل میوه جات بخورند.»
وی صحبتهای خود را با یک توصیه به پایان برد: «شیرینیهایی که در آن روغن و شکر کمتری استفاده شده را خریداری و مصرف نمایید.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد