مدیرکل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو هشدار داد:
وجود سم آفلاتوکسین در آجیل‌های تاریخ گذشته
9 March 2016 ساعت: 15:3



مدیرکل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو با بیان اینکه متاسفانه در برخی فروشگاه‌ها آجیل‌هایی که از سال‌های قبل در انبارهای خود نگهداری کرده‌اند را با زدن رنگ‌های غیرمجاز مضر، به صورت شکل‌های درخشنده، ارائه می‌کنند، اظهار داشت: «آجیل‌هایی که تاریخ گذشته و مانده باشند احتمال رشد قارچ و افزایش سم آفلاتوکسین دارند.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان غذا و دارو، حسین رستگار در این باره افزود: «آجیل‌هایی که تاریخ گذشته و مانده باشند احتمال رشد قارچ و افزایش آفلاتوکسین دارند به‌ویژه اگر در مکان مرطوب نگهداری شوند. ضمنا یکی از سم‌های مضر به نام آفلاتوکسین، در این مواد افزایش و رشد پیدا می‌کند که برای سلامتی بسیار مضر هستند که به کبد صدمه می‌زند.»
رستگار اضافه کرد: «البته این تقلبات معدود است ولی از آنجا که در برخی موارد سودجویی‌هایی انجام می‌شود، امیدواریم مصرف‌کنندگان هنگام خرید با دقت خود با این تقلبات برخورد کنند و اگر هم تخلفی را مشاهده می‌کنند حتما آن را به مسئولین مربوطه گزارش دهند.»
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد